A boltban a péksütiknél véletlenül a cimkére 2db ot ütöttem be nem 3db ot. Észre veszik azt?
Figyelt kérdés
A sparban mindig 2 db pizzás csigát veszek. Kivételesen ma 3db ot vettem. Megszokásbol 2db pizzás csigát ütöttem be a gépbe ami a cimkét ki adja és rá kell ragasztani a zacskóra. A boltban nem volt gond belőle. Úgy fizettem ki mindha 2 db ot vettem volna. Itthon vettem csak észre hogy 3 db csiga van a zacskóban. Észre vették szerintetek?2021. júl. 31. 15:44
1/17 anonim válasza:
Figyelmetlen volt a pénztáros, ennyi. Utólag nem fogják megszámolni a napi péksüteményt és kivonni belőle az elszámoltat.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem pénztárosnál pizettem. Önkiszolgáló gépnél.
2021. júl. 31. 15:53
4/17 anonim válasza:
Az már a pénztáros baja, hogy nem számolta meg, hogy 3 db pizzás csiga volt a zacskóban. De valószínűleg ő se fizet rá, mert a kódon 2 db csiga volt. Te már távoztál a pénztártól, és a pizzás csiga miatt nem nézik meg pénztár feletti kamerát, hogy mit vett fel akkor, mikor ott voltál. A Spar meg nem fog csődbemenni emiatt😁
5/17 anonim válasza:
"Önkiszolgáló gépnél."
Annál sem.
6/17 anonim válasza:
Önkiszolgálónál sem fognak felelősségre vonni, és a kamerakép alapján azonosítani, hogy kiküldjék hozzád a TEK-et. Igaz van mérleg az önkiszolgáló gépbe építve, és jeleznie kellett volna a súly alapján, hogy 3 db a csiga, de már teljesen mindegy, ha az önkiszolgáló részleget figyelők sem vettek észre semmi rendellenességet.
7/17 anonim válasza:
Az ilyen gépben van mérleg, nem tudom miért nem vette észre, nalam észrevette ha valamit nem jól mértem le.
8/17 anonim válasza:
Ha észrevették volna, szóltak volna. Elvileg a mérlegnek ezt a különbséget már érzékelnie kellett volna, de ezek szerint nem tette.
Ha szeretnéd megnyugtatni a lelkiismereted, akkor legközelebb vegyél két csigát és üss be hármat, akkor kvittek lesztek a Sparral!
9/17 anonim válasza:
Az esti hiányhoz a csiga ára hozzácsapódik majd, de ennyi. Az nem fog kiderülni, hogy pont egy csiga hiányzik, vagy bármi más, ami ugyanannyiba kerül, mint a csiga. Gondolom azért van pár ilyen tétel...
10/17 anonim válasza:
Ez lopás.Szankciókat von maga után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!