Létezik, hogy ennyit drágult minden pár év alatt?
Figyelt kérdés
Az átlagos heti 1-2 bevásárlásom ami alap dolgokat jelent, felvágott, péksütemény, zöldség, állateledel, gyümölcslé, stb. tehát nincs benne drága mosószer mint nagybevásárláskor pláne luxus dolgok nincsenek, régen erre kb. 4.500Ft-ot fizettem. Mondjuk úgy kábé 3-4 éve. Most ugyanezeket veszem és ezek a vásárlások mindig megközelítik a 10.000Ft-ot. Más is tapasztalja ezt?2021. jún. 22. 21:24
11/20 anonim válasza:
Mert szinte mindent úgy hozunk be. Nézd meg az eurót, egy év alatt 30 ft...
12/20 anonim válasza:
Nem, az eurót azt bezzeg nem hozzuk be.
13/20 anonim válasza:
Tegnap vásároltunk a kedvenc zöldségesünkben: 2 kis cukkini, fél kg gyalult tök, 2,5 kg kovászolni való uborka+2csomag kapor, 1 eperszörp, 10 db paprika (lecsópaprikából), 4 fej fokhagyma, 2 sárgadinnye 10.500 Ft volt. Mindez ugyanezen a helyen tavaly a fele volt.
14/20 anonim válasza:
Addig még nem emelkedtek ennyire az árak bevasaroltam 10 ezer forintert most már ez a vásárlás 20-22 ezer, elképeszto
15/20 anonim válasza:
Kérdező, fura, én heti 2X megyek bevásárolni a Sparba és átlagban 6000-7000 Ft-ot hagyok ott/hét! Ez napi olyan 3000-3500 Ft, de van, hogy kevesebb. Ebben benne van a hús, felvágott, zsemlye, kenyér, margarin, joghurt, kefír, gyümölcs, zöldség, néha egy kis rágcsálnivaló, tészta, rizs, meg ami még esetleg kell. Két személyre vásárolok.
Mosószert meg alapból Rossmannban veszek, mert ott jóval olcsóbb minden.
16/20 anonim válasza:
Sok-sok éve gyűjtögetem a blokkokat a bevásárlásaim után, így pontosan utána tudok nézni a változásoknak, és én is látom, hogy két év alatt megduplázódtak az árak. Alig veszek valamit, azok is ~90 százalékban saját márkás termékek, és még így is irtózatos pénzmennyiségeket hagyok a boltokban. Ennél kevesebbet már tényleg nem tudok költeni, így is folyton éhes maradok.
17/20 anonim válasza:
Vajon mi kerül egy 2 literes kólában 500Ft-ba? Nyilván a reklám... nem kell megvenni, menjenek a 3,14-ba, igyunk vizet.
18/20 A kérdező kommentje:
Én úgy látom azért nagy többség ugyanazt tapasztalja. Csak nem képzelődik a legtöbb ember.
2021. jún. 23. 15:32
19/20 anonim válasza:
Igen évek óta vezetem a kiadásokat, nagyrészt ugyanezeket veszem évek óta, bevált dolgokat amiket szeretünk. Minden drága duplája vagy több mint duplája. Az étkezésre szánt pénzt meg kellett emelni még odafigyelés mellett is.
A felvágottak, olaj stb minden drága.
Még jó, hogy a kólát nem szeretem mert az is drága. 😁
20/20 anonim válasza:
Mo-on 1 embert kivéve mindenki a magyar válogatottnak szurkolt. Az az egy nem látja a kapitális drágulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!