Miért van mindenhol más áron a Xixo tea?
Figyelt kérdés
Most pl 255ft-ért vettem. De múltkor 200 volt. De vettem már 180-ért is2021. jún. 7. 09:24
1/11 anonim válasza:
Ügyes vagy, jól megfigyelted, hogy mi zajlik a kereskedelemben. Minden kereskedő annyiért ad bármit (a hatósági áras termékeket leszámítva), amennyiért akarja. Nem csak a Xixo-t, de a tejet, a ventillátort, és egy Adidas cipőt is, különböző helyeken eltérő áron adják.
2/11 anonim válasza:
Ez normális, a kereskedő annyiért adja amennyiért akarja. Meg létezik akció is, ami egy vevőcsalogató dolog, azzal, hogy olcsóbban adják egy rövidebb ideig, bemész és jó esetben veszel mást is.
3/11 anonim válasza:
Nem egy felfuttatott régi márka, aminek az árát már jól belőtte a piac. Így a kereskedők - azon túl persze, hogy rátesznek egy minimális árrést a beszerzési árra - nehezen lövik be, hogy mi a reális ár, amit elkérhetnek érte. Most persze akcióktól meg attól a ténytől eltekintve, hogy egy falusi kisboltban vagy egy éjjel-nappaliban minden drágább, mint nagy hiperben vagy egy diszkontban.
4/11 anonim válasza:
Nálunk kb egy árban van ahol eddig láttam. Kivétel a benzinkút ahol ugye minden drágább.
Átlag 109 Ft,de sokszor akciós 89Ft.
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Milyen 109? Ez a 1,5 literes
2021. jún. 7. 09:58
8/11 anonim válasza:
Ez azért van mert egy kiskereskedő, dohánybolt sokkal olcsóbban kapja, mint egy multi.
9/11 anonim válasza:
Valahol a boltnak rá kell raknia a hasznát.
10/11 anonim válasza:
Hungaroringen vehetsz majd 1000Ft-ért is!
Most ittam xixo üdítőlöttyöt. Hát abszolút egy nagy semmi, nulla, mintha nem is ittam volna. Kapitális átverés. A sima szénsavmentes víznek több értelme van meginni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!