Melyik oldalt képviselitek az automata kasszákat illetően?
Metionin!
Ezért szeretem én is. Rögtön pakolom a cuccot a szatyorba és nem a pénztárnál kell vacakolni, közben másokat feltartani....Meg látom is rögtön a z összeget is, hogy hol tartok és az akciókra is felhívja a figyelmet a rendszer, ha pl 1+1 akció vagy valami hasonlo van. 16. voltam.
Egy korábbi hozzászólásra: igen, Pécsett a Makay úti Tescoban van ilyen "lecsippantós" kütyü, hasznos dolog. A többi pécsi Tescot nem tudom, mert oda nem járok.
Az eredeti kérdésre válaszolva: az automata kassza szerintem hasznos dolog, addig, amíg nincs tele a kosaram olyan termékkel, ahol
- kell a pénztáros jóváhagyása
- el kell távolítani róla az áruvédelmi eszközt
- nem kell hosszú perceket töltenem azzal, hogy a kiválasztott pékárut kikeressem a kassza könyvtárából (és sokszor egyáltalán nem logikus, hogy mit hol találok)
Hát igen... a spar szinte használhatatlan. Sárgacímke, mérős árú, alkoholok... mind problémás. Arról nem is beszélve ha nem érzékeli az árút pl lehúzod a fűszert de súlyban nem jelenik meg a túloldalon már hibakód. Amikor pakolsz be nem rakhatod rá a taskád a kimeneteli részre, mert "váratlan árucikk a pulton".
Tescoban ritkán vásárolok, és ott is fenntartással használtam az önkiszolgáló kasszát, de az nagyon normálisan van megtervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!