Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogyan működik most a bevásárl...

Hogyan működik most a bevásárlás? Az üzlet előtt kell várakozni, amíg be nem mehet az ember?

Figyelt kérdés

Szeretnék bevásárolni holnap háztartási dolgokból, de nem tudom mire készüljek a legújabb szabályozások miatt

Figyelik hogy pontosan hány ember tartózkodik bent éppen az üzletben, vagy hogyan képzeljem el?

(Csakis értelmes és releváns válaszokat kérnék)

2021. ápr. 8. 15:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
De ha már ennyire figyelik, számolják, ök is megtehetnék, hogy letörlik. Ha már annyira fontos a tisztaság meg az egészség 😃
2021. ápr. 8. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Ma több üzletben is jártam, sehol nem volt utcai sorbanállás. Sőt, a bev.kocsik nagyrésze kint volt a tartóban...
2021. ápr. 8. 17:10
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Elvileg az üzlet előtt kell várni, de gyakorlatilag pl. ma voltam a Tescoban, semmi várakozás nem volt, mert eleve nem volt annyi vevő sem bent, amennyi lehetne. Egy pasi ült a bejáratnál, gondolom, számolta, bár nem nagyon izgatta.

(Bevásárló kocsi tapi ellen: Én vettem egy doboz eldobható gumikesztyűt, abból húzok fel egy párat. Aztán amikor a boltból kijöttem, kocsit visszatoltam a helyére, akkor lehúzom, kidobom.

2021. ápr. 8. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Uristen ennyi lusta, sotet buta embert...

Panaszkodtok, semmi sem jo!

Oruljetek, hogy mehettek shoppingolni! Mas orszagba sokkal nagyobb a szigor!

Az uzleteknel annyi kosar/kocsi van kint amennyi ember bemehet + allhat biztior, katona, uzlet alkalmazottja a bejaratnal (belvarosi Aldinal pl katonak voltak, kulvarosban biztiboy).

Alap, hogy a fogantyut magam fertotlenitem inkabb vagy gumikesztyuben fogom meg vagy nejlon zacskoval.

Alap, hogy ha bemegyek hasznalom a kihelyezett fertotlenitot is, a maszkomat sosem fogdosom, nem taperolom, rendelteteszeruen hasznalom, tartom a tavolsagot, igyekszem ritkan es ha muszaj akkor is olyan idopontban menni vasarolni amikor kevesen vannak stb.

Ezeket kutyakotelessegunk megtenni magunkert es egymasert!

Ha mindenki betartana amit kell, mar reg tul lennenk az egeszen!

2021. ápr. 8. 20:49
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
Négy helyen jártam ma, abból kettőbe be sem engedtek a k'rva ótvaros kosár nélkül. Soha nem szoktam kosarat használni, elmehet az anyjába, aki előállt ezzel a hülyeséggel. Sorban állnom csak a Lidl előtt kellett. Remélem, a következő lépés a cukor- és lisztjegyek visszahozása lesz, már csak az hiányzik.
2021. ápr. 8. 20:58
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Én eddig akárhová mentem, sehol sem kellett sorba állnom.
2021. ápr. 9. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Ma 10.45, kisváros. Lidl. Semmilyen sor nem volt, kb. 50 kocsi várakozott üresen. Se őr, se számlálóbizottság.
2021. ápr. 9. 13:06
 18/19 anonim ***** válasza:
77%

Mifelénk csak a dohánybolt előtt szoktak sorbanállni - mert az annyira pici, hogy egyszerre 1 vásárló mehet be. De eddig is így volt. :-D

Nagy a szegénység... :)))))

2021. ápr. 9. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb helyen büdös életbe nem voltak egyszerre annyian amennyien be lehet menni. Mellesleg ez a 10nm/fó békeidőben is ajánlatos lenne élelmiszerboltoknál úgy, hogy 10nm/gurulóskocsi
2021. ápr. 9. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!