Hogyan működik most a bevásárlás? Az üzlet előtt kell várakozni, amíg be nem mehet az ember?
Szeretnék bevásárolni holnap háztartási dolgokból, de nem tudom mire készüljek a legújabb szabályozások miatt
Figyelik hogy pontosan hány ember tartózkodik bent éppen az üzletben, vagy hogyan képzeljem el?
(Csakis értelmes és releváns válaszokat kérnék)
Elvileg az üzlet előtt kell várni, de gyakorlatilag pl. ma voltam a Tescoban, semmi várakozás nem volt, mert eleve nem volt annyi vevő sem bent, amennyi lehetne. Egy pasi ült a bejáratnál, gondolom, számolta, bár nem nagyon izgatta.
(Bevásárló kocsi tapi ellen: Én vettem egy doboz eldobható gumikesztyűt, abból húzok fel egy párat. Aztán amikor a boltból kijöttem, kocsit visszatoltam a helyére, akkor lehúzom, kidobom.
Uristen ennyi lusta, sotet buta embert...
Panaszkodtok, semmi sem jo!
Oruljetek, hogy mehettek shoppingolni! Mas orszagba sokkal nagyobb a szigor!
Az uzleteknel annyi kosar/kocsi van kint amennyi ember bemehet + allhat biztior, katona, uzlet alkalmazottja a bejaratnal (belvarosi Aldinal pl katonak voltak, kulvarosban biztiboy).
Alap, hogy a fogantyut magam fertotlenitem inkabb vagy gumikesztyuben fogom meg vagy nejlon zacskoval.
Alap, hogy ha bemegyek hasznalom a kihelyezett fertotlenitot is, a maszkomat sosem fogdosom, nem taperolom, rendelteteszeruen hasznalom, tartom a tavolsagot, igyekszem ritkan es ha muszaj akkor is olyan idopontban menni vasarolni amikor kevesen vannak stb.
Ezeket kutyakotelessegunk megtenni magunkert es egymasert!
Ha mindenki betartana amit kell, mar reg tul lennenk az egeszen!
Mifelénk csak a dohánybolt előtt szoktak sorbanállni - mert az annyira pici, hogy egyszerre 1 vásárló mehet be. De eddig is így volt. :-D
Nagy a szegénység... :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!