Déli PUnál az Ázsia Diszkontban kiadják az alkoholt?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 22:03
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
2 szavazat
1/5 anonim válasza:
Ha nyitva van es 18 ev feletti vagy, akkor igen.
2/5 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, miért ne adnák? Bárhol. Nyilván 18 fölött illik lenni hozzá, de hát erről nem írtál semmit.
3/5 anonim válasza:
Ilyen helyeken könnyebben kiadják az alkoholt. Bár én már jó ideje elmúltam 18, de a Sparban pl van, hogy még fiatal eladó is elkéri. Gondolom ez a szabály és félnek a büntetéstől. A kínai boltokban nem veszik ezeket olyan komolyan, ahogy azt sem, hogy pontosan feltüntessék magyarul az összetevőket. Sosem kértek még személyit ilyen boltban.
4/5 A kérdező kommentje:
Véletlenül lemaradt a caption, de 16/f vagyok
2021. márc. 29. 10:09
5/5 anonim válasza:
Tolem mindig mindenhonnan elkerik a szemelyit, mert 23 evesen kb 15-nek nezek ki.
Szoval minden attol fugg, hogy hany evesnek neznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!