Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Nyíregyházán van ázsiai...

Nyíregyházán van ázsiai élelmiszerbolt?

Figyelt kérdés
olyan boltra gondolok, ahol lehet venni ázsiai élelmiszereket, pl. rámen, yakisoba, vagy bármilyen zacskós leves, édességek, italok

2021. jan. 24. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
2021. jan. 24. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Az előző válaszadó egy 2013-as kérdést/választ linkelt be. Meg lehet nézni, hogy ott van-e még az az üzlet, de szerintem már nincs.

Nem tudok Nyíregyházán ilyen jelenleg is mködő boltról, Debrecenben vannak.

A Korzóban lévő Sparban van egy ázsiai élelmiszeres pult a tejtermékek és a fűszerek között (a zacskós levesek pl. Pho szerintem elég jók). Az Intersparokban valamivel nagyobb a választék.

Lidl-ben, ALdiban, Tesco-ban is meg lehet nézni, nekem azok kiesnek.

2021. jan. 24. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:3
2021. jan. 25. 02:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egy vietnámi bolt a Kelet áruház és a Háda között, Családi diszkont a neve, Ott egy egész sor ázsiai ételt árulnak.
2021. jan. 29. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs, a volt Kelet áruház, most Hongkong áruház a neve :) Pirosház mellett, a körúton.
2021. jan. 29. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!