Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szerintetek jól van ez így?

Szerintetek jól van ez így?

Figyelt kérdés
Tudom nincs rá sok hatásom és nem is szeretném, hogy legyen, de mivel van egy családom nekem is , akit el kell látnom mindennap étellel és stb.. így megfogalmazódott bennem egy kérdés és elég valószínű, hogy ezt zokon is vette , az egyik kis eladó hölgy. Most nem szeretném a nagy üzlet nevét mondani. De miután töltötték fel a boltban többen is az árukészletet, amit persze muszáj, mert akkor nem tudnánk mit levenni a polcról.. széthagytak egy csomó kartont a kocsit és sorolhatnám, munka után, már aki ebben a helyzetben még szerencsés és tud dolgozni, azért többen is tartózkodtunk a boltban 4-5 óra között délután, lecsökkentettem a vírus miatt én is heti egy alkalomra a nagybevásárlást, viszont amikor megyek, akkor muszáj megvennem mindent ami fontos és szükséges. Mivel nincs jogosítványom a többféle üdítőt és egyéb élelmiszereket nem tudom cipelni és nem is városban lakunk így a férjemmel szoktam kocsival ezt megoldani , így a gyereket a nagyszülőknél hagyva ketten vásárolunk be. A problémám végül az az lenne, hogy tényleg tudatosan igyekszem vásárolni és nem nézelődök úgy a boltokban mint például eddig.. listám van, gyorsan ketten összeszedjük , amik kellenek és megyünk is ki. De amikor megyek a fagyasztott árukhoz és szó szerint nem hagyja hogy megtaláljam árban és minőségben is azt a kisütős terméket , amit keresek és már a nagy dobozzal áll rám az egyik eladó szinte arrébb kellett állnom és fejjel benne volt utána a fagyasztóba nem tudtam semmit valasztani várni nem tudtam mert közben tolták át rajtam a kocsit 4en is meg próbáltak odaférni... inkább otthagytam, gondoltam majd főzök mást. Utána sietek a takarítószerekhez , vegyszerekhez , hogy egy kis domestos meg mosogatószer legyen itthon ott is a kartonoktól a földön nem tudtam elmenni a hátam mögött kocsival szintúgy álltak , akkor már mondtam a férjemnek , hogy miért nem tudnak ebbe is valami rendszert belevinni miért nem lehet sorban pakolni , mert így bukunk fel egymásban és nem beszélve arról, hogy egy percet nem tudnak várni az eladók . Majd amikor megjegyeztem ezt a férjemnek volt olyan kedves az egyik aki, meghallotta , hogy azért mert este Ők is mennek haza aludni. Ezt abszolút megértem. Nem is álltam bele. Nem is azt mondtam a férjemnek, hogy túlórázzanak vagy szakadjanak meg mégjobban, csak hogy vigyenek bele rendszert mert így a fele kaját és társait nem tudtam megvenni be kellett mennem egy helyi kis boltba, ahol a 2x es árát kellett kifizetnem dolgoknak. Szerintetek csak engem zavar ez?

2021. márc. 24. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Összefoglalná ezt valaki.
2021. márc. 24. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es: a tescoban az árufeltöltők töltötték fel az árut, a kérdező meg nem fért el. De nem tudom, hogy mi a kérdés.
2021. márc. 24. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Engem is nagyon bosszant, ha az egész boltban akkor van árufeltöltés, mikor a legnagyobb tömeg vásárol be, és nem elég hogy a sok embertől nem férni el, még a kocsikat meg raklapokat is kerülgetni kell.
2021. márc. 24. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

bla-bla-bla

nagyon sietve akart bevásárolni, de pakolták a cuccot a polcokra, ő meg nem fért oda, szerencsétlenül nézte, mikor szólt volna, hogy elnézést, de csak a férjének mondott hlye megjegyzést az eladókra, akik mondták nekik kb., hogy ők is emberek

meg sok baromság

2021. márc. 24. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kár volt ennyirre részletgazdagon leírnod, de sokkal egyszerűbb lett volna, ha ott az áruházban rászántok volna még tíz percet, és kettőtöknek sikerült volna valami rendszert vinni a vásárlásba, most nem kéne mérgelődnöd, mert mindent kényelmesen össze tudtatok volna szedni. Abban is biztos vagyok, hogy a többi vásárló valahogy sikeresen megoldotta ezt az elképesztően bonyolult helyzetet. Például várt két percet, vagy ment még egy kört, netalán megkérte az eladót, hogy legyen olyan kedves, adjon onnan a hűtőből 3 gesztenyepürét.

Ha ott nem dühöngesz a rendetlenségen, akkor most sem kéne háborognod.

2021. márc. 24. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Engem nagyon zavar!

Nem az árufeltöltő a hibás. Ő megkapja a teli dobozt, menj pakold! Ennyi, mint egy robot. És időre!

2021. márc. 24. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit hisztizel? :D
2021. márc. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!