Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mi a teendő ha a lidl átveri...

Mi a teendő ha a lidl átveri a vásárlókat?

Figyelt kérdés
Szegedi lidl ben vásároltunk fagyasztott "áfonyát"- már évek óta ezt vesszük, eddig semmi probléma nem volt- viszont ez utóbbinál feltűnt, hogy nem áfonya az amit annak próbálnak eladni. Amint kibontottam, elkezdett olvadni feltűnt, hogy pirosas árnyalatú a színe, nem is lila, mint ahogyan az szokott lenni.Az íze is eltérő, szerintem inkább bodza (ami jóval olcsóbb) , de áfonya biztosan nem. Szerintem sokaknak fel sem tűnne, csak az, hogy valami nem stimmel. Két ilyen zacsival vettünk, mind a kettő ugyan az. Bosszantó, mostantól ez mindig így lesz? Mit lehet ilyenkor csinálni? A blokkot már elhajítottam:')

2021. márc. 18. 08:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

11: áfonyából is rengeteg féle van!

Amit pl. a kertben termesztesz, az már olyan hibrid fajta, ami óriási szemű... Amit meg tömegtermelésben termesztenek (direkt fagyasztási célra) az többnyire lengyel termény, nem mindig az elsőosztályú minőség. Azért ilyen olcsó.

2021. márc. 18. 11:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

-Mi ez apám?

-Kék szilva.

-...akkor mé piros?

-mer még ződ.

[link]

A vörösáfonya nagyon más, szerkezetre, külalakra, és nyersen retek szerű textúrája van, míg a normál áfonya inkább szőlőre, egresre hasonlít, levesebb.

[link]

2021. márc. 18. 11:56
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező: kizártnak, ismétlem KIZÁRTNAK tartom, hogy más lenne a zacskóban, mint ami rá van írva!

Ilyen nemzetközi minőségbiztosítás mellett, ami a Lidl-nek van, tuti nem fordulhat elő.

2021. márc. 18. 11:59
 14/23 A kérdező kommentje:

köszi köszi megint

12, 14 igazatok lehet . Biztos rájöttek, hogy ilyen olcsón ne legyen már ekkora mulatság, rontsuk le a minőséget.

Íme a fotó ,tekintse meg aki akarja, hagyom a szakértőket, hogy állapítsák meg mi is ez :)) de én ilyen áfonyát még nem láttam pedig kertészetben dolgozom. Külalakra még nem is vészes az eltérés de ízre....kiskerti áfonyát is kóstoltam már, de ez savanyú-keserű mint a fene, teljesen más és vannak ilyen kis kemény részei amiket nem olyan jó megenni.

[link]

2021. márc. 18. 12:27
 15/23 A kérdező kommentje:

[link]

upszi , na ez az

2021. márc. 18. 12:28
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem vitted vissza?

Írtál a vevőszolgálatnak? Küldd be nekik ezt a képet!

És feltétlenül írd meg ide, hogy mit válaszoltak!

[link]

2021. márc. 18. 12:31
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbantani de ez kek afonya es ez a harmad osztalyu minoseg

Ezt altalaban feldolgozzak.

Keresd a vevoszolgalatot

2021. márc. 18. 13:35
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Fordulj az ombudsmanhoz.

Szerintem ritka érdekes a kérdésed, biztosan foglalkoznának vele :D

2021. márc. 18. 13:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértemüen kék áfonya, csak apróbb szemü.
2021. márc. 18. 14:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyértelmű számomra is, ez kékáfonya.

Zacskójára mi van írva?

2021. márc. 18. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!