Mi a teendő ha a lidl átveri a vásárlókat?
11: áfonyából is rengeteg féle van!
Amit pl. a kertben termesztesz, az már olyan hibrid fajta, ami óriási szemű... Amit meg tömegtermelésben termesztenek (direkt fagyasztási célra) az többnyire lengyel termény, nem mindig az elsőosztályú minőség. Azért ilyen olcsó.
Kérdező: kizártnak, ismétlem KIZÁRTNAK tartom, hogy más lenne a zacskóban, mint ami rá van írva!
Ilyen nemzetközi minőségbiztosítás mellett, ami a Lidl-nek van, tuti nem fordulhat elő.
köszi köszi megint
12, 14 igazatok lehet . Biztos rájöttek, hogy ilyen olcsón ne legyen már ekkora mulatság, rontsuk le a minőséget.
Íme a fotó ,tekintse meg aki akarja, hagyom a szakértőket, hogy állapítsák meg mi is ez :)) de én ilyen áfonyát még nem láttam pedig kertészetben dolgozom. Külalakra még nem is vészes az eltérés de ízre....kiskerti áfonyát is kóstoltam már, de ez savanyú-keserű mint a fene, teljesen más és vannak ilyen kis kemény részei amiket nem olyan jó megenni.
Miért nem vitted vissza?
Írtál a vevőszolgálatnak? Küldd be nekik ezt a képet!
És feltétlenül írd meg ide, hogy mit válaszoltak!
Nem akarlak megbantani de ez kek afonya es ez a harmad osztalyu minoseg
Ezt altalaban feldolgozzak.
Keresd a vevoszolgalatot
Fordulj az ombudsmanhoz.
Szerintem ritka érdekes a kérdésed, biztosan foglalkoznának vele :D
Teljesen egyértelmű számomra is, ez kékáfonya.
Zacskójára mi van írva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!