Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogy erdemes venni szalamit?

Hogy erdemes venni szalamit?

Figyelt kérdés

Ti csomagban szoktatok venni vagy pultnal kertek?

Mennyit?

Milyen osszegben szoktatok venni es hol?

Meddig tart ki nalatok?

Eddig csomagban vettunk parizsit peldaul,de hamar elfogy.Inkabb kerjek pultnal vagy tobb csomagot vegyek?

2021. márc. 10. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi a cél.

Kipróbálni valami újdonságot? Ahogy épp adják.

Elálljon? Vákuumcsomagolt.

Most akarok szalámit enni? Pultnál annyit kérek amennyit megeszek egy-két napon belül.

2021. márc. 10. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Előre csomagoltat veszek. Hogy mennyit, az a lejárati időtől és a konkrét terméktől függ.
2021. márc. 10. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Rúdban vesszük a Karát szalámit, úgy a legolcsóbb és vetekszik az íze a téliszalámiéval. Nem fizetek 8-10 dekánként csomagolást, van otthon szeletelőnk, de tudok nagyon vékonyan vágni,mert jó késeink vannak.

[link]

Szárazáru, így 5x annyi ideig kitartana, mint ahogy elfogy.

2021. márc. 10. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Pultból csak aznap vagy másnap reggelire veszek szalámit. Előrecsomagolt száraz vagy csirkemellsonka pl mindig van itthon pluszban
2021. márc. 10. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Bármennyire is próbálok kevesebb fölösleges hulladékot termelni, sajnos én is inkább előrecsomagoltat veszek. Az ok, a szavatosság...

Ki is írtam erről eg ykérdést pár napja.

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__..

Mivel a pultból vett cuccokra 1 nap szavatosságot írnak, nekem ez nem elég. Nem fogok naponta boltba menni 10 deka szalámiért/felvágottért.

2021. márc. 10. 10:13
 6/6 anonim válasza:
100%

Általában pultból kérek.

Mindig 3félét szoktam, az egyik mindig sonkaféle, aztán téliszalámli, és valami párizsi.

Mindig 20-25dekát kérek mindegyikből, ha elfogy 3napon belül akkor oké, ha nem akkor kuka.

Csomagoltat csak ugy szoktam venni, ha az rúd. És általában ünnepekkor veszek olyat.

2021. márc. 10. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!