GretaThunberg kérdése:
Ennétek rákroládot?
2021. febr. 23. 21:15
1/10 anonim válasza:
Max kipróbálnám emberek után akik akkor fogyasztották el amikor én is ott voltam.
2/10 anonim válasza:
Simán. Én minden ilyen cuccot szeretek megkóstolni.
3/10 anonim válasza:
Surimit ettem már, minden boltban van, majonézzel finom.
De ebben nincs rák, valójában halból van, csak rák ízesítéssel.
4/10 anonim válasza:
Az éhség nagy úr, ha nincs "normálisabb" akkor persze.
De azért az ilyenektől nem lehet csodát várni. Ezek olyanok, mint ez a ripsz ropsz csibe falat, és hasonló termékek.
5/10 anonim válasza:
Ezt inkább alapanyag pl sushiba vagy ételekbe.
Magában csak úgy nem szokták enni.
6/10 anonim válasza:
Én valószínűleg a szagától is rosszul lennék, de ez az én hülyeségem, irtózok minden tengeri herkentyűtől.
7/10 anonim válasza:
Ez az a rak, ami nem is rak :) ... de jol nez ki
8/10 anonim válasza:
Ez csak sok surimirúd parizerformába öntve. Tehát ízre ugyanaz, mint a surimi maga, ami nem egy nagy wasistdas.
9/10 anonim válasza:
Ez surimi gyakorlatilag, Tescoban is kapható és egyébként halból készül, nem rákból, csak az íze emlékeztet arra. Ettem már.
10/10 anonim válasza:
Igen, ennék. Szeretem a Surimit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!