Melyik a legjobb bolt?
Ha valami hiányzik nem fért ki a szavazásnál, azt írjátok le :)
Úgy összességben melyik a legjobb bevásárlóbolt? Ár, minőség ez a két szempont a fő.
Ha készítenél egy listát amiken ezek állnak:
- tej (24db 1 literes)
- főznivaló (egy egész hétre, levesek, főzelékek, sültek, stb)
- fürdőszobába alap dolgok (tusfürdő, fülpiszkáló, wc tisztító, stb)
- snackek
- zöldségek a szendvicsekhez
- szendvicshez felvágottak, sajt, stb
- virsli (1kg-os felszerelés)
- háziállatnak eledel
Esetleg leárazottságok, mennyire érik meg az árukat, stb
Akkor melyik boltba mész a legszivesebben?
Oda megyek a levszivesebben ami közel van vagy útba esik tehát az Auchanba. Lidl-is szeretem, de mindent nem tudok ott megvenni. Nekem felesleges lenne pl a Tescoba menni mert a város másik felén van. Ha kocsival is megyek az kb félórával több. Húst csak a helyi hentesnél veszek mert megbízok benne.
Piperecikkek nem olcsók ha beleszámoljuk a borotvát, borotvahabot, arcszeszt arckrémet vagy dezodor is szóval mindent, úgyhogy a webokdalakon megnézem hogy hol olcsóbb. Ha a éppen a drogériákban akkor oda megyek ha éppen városban járok. Ezeket előre megveszem amikor megfelelőnek látom az árát, úgyhogy nem kell az utolsó pillanatban muszályból vennem olyan áron amit sokallok.
13. Kíváncsi voltam én is és most nem értelek, mert azt hittem a mennyiség a baj szerinted nem a gondozás.
Kérdező amúgy talán a zsír mennyiség a sok, mert e mellé még megvacsorázaol, nasizol. Önmagában a tejjel semmi gond nincs. Érdekességként a tehenek gyógyszereket kapnak, antibiotikumot, mi ezt megesszük és isszuk mikor tejtermékeket eszünk. De a növényi "tej" se jobb mert azt a nagyobb hozam érdekében vegyszerekkel kezelik. Mindkettőből a bio lenne jó. Ha nem vagy tejcukor vagy tejfehérjeérzékeny semmi gond a tejjel ha odafigyelsz a zsírmennyiségre. A tea nem zsíros.
14!
A mennyiség is sok -24 liter 4 fore hét napra, az IRDATLAN SOK- de a kornyezetvedelmi szempont se mellékes.
Kérdező!
A teában nincs cukor. Az, hogy te kb elmebeteg módjára 13 evőkanálnyi teszel bele, az nem normális. Egy pupozott evőkanál cukor az 2dkg, magyaran 26dkg cukrot teszel abba a nyomorult teába
Kérdező nem csak a kaloriáról van szó hanem arról higy ennyi cukrot raksz a teába így cukros leszel. Mert egy idő után a szervezeted besokall és azt mondja hogy elég.
A napi cukormennyiség ajánlott fogyasztása nőknek 25 gférfiaknak 37 g. Úgy látszik ez a szám változott amióta utoljára néztem. Azt is olvastam hogy ne legyen több mint 50. Nem hiszem higy ebben lesz egyetértés, de egy evőkanálban kb 15 g van. Számold ki.
16. Nyugodj meg 🙂. Semmi szükség arra hogy egy ártatlan kérdésen felhúzd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!