A boltokban milyen gyakran szokták letakarítani a gumiszalagot, amire a pénztárnál pakoljuk a cuccokat?
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 04:41
2/12 anonim válasza:
Csak ha ráömlik valami és csak ott.
3/12 A kérdező kommentje:
Esti/reggeli takarításkor sem??
2021. jan. 23. 04:59
5/12 Miss Endzsi válasza:
Még élelmiszeri üzemben sem, ahol halad a tészta pl.
6/12 anonim válasza:
Nem kell mindenhol mindennek sterilnek lennie, mert úgy könnyebben megbetegszel.
Ha ragacsos, vagy ráfolyt valami a szalagra, szólni kell, oszt jónapot.
7/12 anonim válasza:
Minden penztar-valtaskor leszoktak torolni a penztarosok ... nem olyan nagy kaland letorolni es szerintem mindenki meg is csinalja.
9/12 anonim válasza:
Nem azert torlik le, hogy a vevo meglegyen elegedve ... ellenben ha nem torolne le, akkor a kosz csak halmozodna es a szalag egyszer csak megallna (beszorulna) ... ennek viszont a fonok mar egyaltalan nem tapsikolna.
A szalag magatol megy, csak egy nedves rongyot kell ott tartani es letorli sajat magat. Persze biztos van igenytelen alkalmazott is akit ez nem erdekel ... de az ilyen emberek nem is dolgoznak sokaig egy helyen.
10/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, ti hol vásároltok, de én többször láttam, hogy a pénztáros elindítja a szalagot, mikor épp nincs senki ott, és áttörli. Lidl, Aldi, Spar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!