Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szerintetek a héten mikor...

Szerintetek a héten mikor jobb menni vásárolni?

Figyelt kérdés

Múlt héten bevásároltam, de pár dolog kellene még, tömeg elkerülése végett melyik lenne az optimális? Ma este 6-ig dolgozom, mire odaérek már nem engednek be a zárás miatt. Holnap reggel eltudnék menni nyitásra, vagy várjak vasárnapig (nem sürgős, de a héten el kell mert hétfőn-sze megint 6-ig vagyok).

Nyíregyháza.

2020. dec. 23. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyforma. Holnap még az utolsó roham, vasárnap meg az elfogyott kajákat pótolják.
2020. dec. 23. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem sürgős, én holnap már nem mennék. hétfőn is már alig találtam parkolót
2020. dec. 23. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nyitáskor
2020. dec. 23. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hány bolt van a környéken. Ha kevés, akkor ott sokan lesznek most már kb. bármikor mész.
2020. dec. 23. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Holnap reggel minel korabban (nyitaskor!) … kesobb tomegnyomor lesz.
2020. dec. 23. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Videken ennyire megall az elet? Mert itt pesten csak a 24-e Szenteste a lenyeg, 25-26-an mar egy csomo uzlet nyitva lesz.
2020. dec. 23. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma mar mindenkinek megvannak a lenyeges dolgok es kasszazarast csinal … kiderul, hogy fer meg a keretbe, ezert holnap megveszik a cseresznyet is a habos torta tetejere.
2020. dec. 23. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!