Budapest belvárosában melyik boltban kapható 100% biztosan Erős Pistás szaloncukor?
Cba és Spar árulja ezeket a termékeket de amúgy érdemes megnezni neten, hátha lehet rendelni is, a cba pl szállít házhoz is. Talán a Spar is.
Én most a pattogó cukros vadász szaloncukrot keresem nagy erőkkel, az is zseniális 😂
Az erős pistas szerintem nem nagy szám, a simán alig érezni a csípőset, maga a csoki pedig hiába van rairva h belga csoki, de nem finom szerintem, olyan mint egy gagyibb tejcsoki, utoizben lehet érezni a csípőset, de egy gyengébb zöld hegyes paprikához hasonlóan.
A haragos pistas szaloncukor meg elviselhetetlenül csíp, az meg a másik véglet
Végül a CBA Corvinban vettem javaslatotokra, 1.499 Ft egyébként. Még roskadásig van vele a polc, sehol máshol nem találtam.
#8: Tényleg nem nagy szám a sima, kettőt kellett megennem belőle, hogy bármilyen paprika ízt érezzek a számban. De ha már választani kell, egy tálca haragos pistásat szívesebben elfogadnék, mint ezt a vegyes válogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!