Tescóban a zöld színű lédig szaloncukor milyen ízű?
Figyelt kérdés
2015. dec. 3. 18:29
1/9 anonim válasza:
Azok tuti gyatra minőségűek ,a kimért olcsók mindenhol . A tuskó fehér ezüstös dobozba árul 3 félét , mogyi- gesztenye- marcipán , az igen jó . Ünnepek után fél árnál is kevesebbért adják .
3/9 anonim válasza:
Tavaly azt hiszem rumos-kakaósnak árulták, valószínűleg nem változtattak rajta, lehet ugyanazt adják el...
Igazából a zselést tudtuk megkülönböztetni, a többi fajtának ugyanolyan avas-gejl íze volt. A kóstolóként vett néhány szem sem fogyott el. De ha idén változott volna a felhozatal, akkor sorry.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, rumot éreztem benne, szóval valószínűleg rumos-kakaós! Nekem a kókuszos meg a marcipános ízlett.
2015. dec. 4. 11:45
6/9 anonim válasza:
A nagy dobozon biztos van címke, hogy kiderüljön. Amúgy nem mindig rossz a gazdaságos. Mondjuk most a Pennyben van olcsó és jó.
7/9 A kérdező kommentje:
Biztos volt a dobozon címke, de én mind a hatféléből vettem, és nem jegyeztem meg. Itthon aztán csak a zöldet nem sikerült kóstoláskor beazonosítani:)
2015. dec. 9. 12:44
9/9 anonim válasza:
A Pennys szerintem elég gyatra minőségű. Nekünk idén az Auchanos jött be, a marcipános van olyan, mint a Szamos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!