Az lehetseges, hogy a pennyben a csomagolt kapia paprika 2x annyi, mintha magam mernem?
Figyelt kérdés
Fel kilonak mertem es kiloskent huztak le. Nem lattam sehol az arat, ugy gondoltam parat elore csomagoltak.2020. dec. 7. 14:48
1/7 anonim válasza:
A kilósként húzták le az mit jelent nálad ?
Szerintem nézd meg a blokkot normálisan,vagy töltsd fel ide ,mert olyan 99%-ra saccolom,hogy a hiba a te készülékedben van
2/7 A kérdező kommentje:
449ft/kg a kapia, es ugy van feltuntetve a blokkon h 599 (-150 utana), szoval nem neztem be. A sulyat pedig lemertem es 0,5 kg a csomagolt paprika.
2020. dec. 7. 15:15
3/7 anonim válasza:
De ha nem volt kiírva mennyibe kerül, akkor miből gondolod, hogy rosszul húzták le?
4/7 anonim válasza:
3as vagyok. Megnéztem neked a penny újságot, megfejtettem a nagy "rejtélyt". A blokkon az 599-150 azt jelenti, hogy 150 ftos akció van rajta. Tehát az eredeti ára 600ft.
Az újságban le van írva, hogy ez csomagolt, dobozos paprika, 500g. 898Ft/kg.
Tehát miből gondoltad, hogy kilós ára 449ft?
5/7 anonim válasza:
Egyébként adok még egy tippet. A kápi paprika alapból rohadt drága, teljesen irreális a 449Ft/kgs ár, még akciósan is. A csomagolt zöldségek alapból drágábbak szoktak lenni, mint a kimérősek. Szóval ha szoktál boltba járni már alapból gyanút kellett volna fognod, hogy te gondolsz valamit rosszul.
6/7 anonim válasza:
Hát erre fogadni kellett volna,annyira biztos voltam benne
7/7 A kérdező kommentje:
Aha, ujsagban lattam es a kilos arnak hittem, de ezt beneztem.
2020. dec. 7. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!