Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az lehetseges, hogy a pennyben...

Az lehetseges, hogy a pennyben a csomagolt kapia paprika 2x annyi, mintha magam mernem?

Figyelt kérdés
Fel kilonak mertem es kiloskent huztak le. Nem lattam sehol az arat, ugy gondoltam parat elore csomagoltak.
2020. dec. 7. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A kilósként húzták le az mit jelent nálad ?

Szerintem nézd meg a blokkot normálisan,vagy töltsd fel ide ,mert olyan 99%-ra saccolom,hogy a hiba a te készülékedben van

2020. dec. 7. 14:54
 2/7 A kérdező kommentje:
449ft/kg a kapia, es ugy van feltuntetve a blokkon h 599 (-150 utana), szoval nem neztem be. A sulyat pedig lemertem es 0,5 kg a csomagolt paprika.
2020. dec. 7. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem volt kiírva mennyibe kerül, akkor miből gondolod, hogy rosszul húzták le?
2020. dec. 7. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok. Megnéztem neked a penny újságot, megfejtettem a nagy "rejtélyt". A blokkon az 599-150 azt jelenti, hogy 150 ftos akció van rajta. Tehát az eredeti ára 600ft.

Az újságban le van írva, hogy ez csomagolt, dobozos paprika, 500g. 898Ft/kg.

Tehát miből gondoltad, hogy kilós ára 449ft?

2020. dec. 7. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként adok még egy tippet. A kápi paprika alapból rohadt drága, teljesen irreális a 449Ft/kgs ár, még akciósan is. A csomagolt zöldségek alapból drágábbak szoktak lenni, mint a kimérősek. Szóval ha szoktál boltba járni már alapból gyanút kellett volna fognod, hogy te gondolsz valamit rosszul.
2020. dec. 7. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre fogadni kellett volna,annyira biztos voltam benne
2020. dec. 7. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Aha, ujsagban lattam es a kilos arnak hittem, de ezt beneztem.
2020. dec. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!