Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet kapni chili paprika...

Hol lehet kapni chili paprika magját?

Figyelt kérdés

Már egy rakás oldalt átnyálaztam, s nem találtam érdekes paprikát :(

Szóval ha nektek van oldalatok,amin különleges paprika fajták is szerepelnek, ne tartsátok magatokban pls. (Amúgy ajándékba lesz a mag, nem magamnak)

2019. szept. 23. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

gazdabolt

ebay

2019. szept. 23. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
tescoban is van
2019. szept. 23. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor azért érdemes (logikus) megemlíteni hogy mi volt az a rakás oldal, ahol eddig semmit nem találtál, csak hogy pl az első 20 válaszoló ne linkelje már be neked azt a 10 oldalt, amit már végignéztél, mivel ha egy kicsit belegondolsz, azt senki nem tudhatja, hogy neked mi a különleges, vagy mi nem az.

Szóval ha már néhány ember felebaráti szeretetből segítene neked, legalább ne futtass már velük fölösleges köröket!

2019. szept. 24. 06:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Most nincs szezonja, év elején keresd, amikor el kell kezdeni palántának valót vetni. Bármilyen olyan helyen megtalálhatók, ahol vetőmagot árulnak, pl. gazdabolt, nagyobb multik, ahol van kerteszeti részleg. Én az Auchanban vettem, sok fajta volt, persze azt nem tudjuk, hogy neked melyik az érdekes!
2019. szept. 24. 11:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :3

#3-as igazad van, legközelebb nem fog előfordulni h nem linkelem be őket

2019. szept. 24. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!