Tenyleg van olyan, aki direkt jar Coop-ba, Realba, CBA-ba?
Most nem arra gondolok, hogy valaki kisvarosban el, es csak egy coop van osszesen, hanem hogy van aki ezeket a boltokat reszeseiti elonyben egy Aldival vagy Lidl-el szemben?
Hogy lehet osszehasonlitani a masodosztalyu es draga elelmiszereket es olcsobb, vagy ugyanolyan aru minosegi termekekkel?
Fuuu te sulyos gondokkal kuzdesz...
Azert a szavazati jogodat megvonnam szivesen.
Én is sokáig a Fidesz miatt nem mentem a CBA-ba, de aztán szépen felújították, és gondoltam kipróbálom. Az összes kasszás, kiszolgáló bunkó, kb. gyűlölnek ha bembész, szar volt a választék, és a lopásjelzőnél minden egyes alkalommal becsipogtam, pedig nem loptam semmit, a biztonsági rendszeresen kipakoltatta a táskámat, egyesével mindent, tiszta szégyen volt! Én oda többet nem megyek, az biztos, ennyit a CBA-rol.
Coop van a közelben, egy retek éjjelnappali, na oda olyan arcok járnak, hogy egyedül nem teszem be a lábam, de igazából nem is megyünk oda.
A környéken egyébként rettenet ami van, az Interspárról se tudok jókat nyilatkozni. Depressziós, embergyűlölő gyülekezet, annyiszor csalódtam, hogy bojkott.
Penny pedig olyan piszkos, nem mosnak fel, és szó szerint szemétkupacokat kerülgetünk, de itt egyébként mindig nagyon aranyosak.
Legjobb a Lidl, és az Aldi, ott gyorsak, kedvesek, jó az áru, tisztaság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!