Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tenyleg van olyan, aki direkt...

Tenyleg van olyan, aki direkt jar Coop-ba, Realba, CBA-ba?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy valaki kisvarosban el, es csak egy coop van osszesen, hanem hogy van aki ezeket a boltokat reszeseiti elonyben egy Aldival vagy Lidl-el szemben?

Hogy lehet osszehasonlitani a masodosztalyu es draga elelmiszereket es olcsobb, vagy ugyanolyan aru minosegi termekekkel?

2020. dec. 5. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
A legroszabb nácik voltak ilyenek, hogy alsóbbrendűnek képzelték az emberek egy könnyen meghatározható csoportját, pont úgy, mint te azokat, akik a Coop-ban vásárolnak. Deportálni nem akarod őket?
2020. dec. 6. 21:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Fuuu te sulyos gondokkal kuzdesz...

Azert a szavazati jogodat megvonnam szivesen.

2020. dec. 6. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Tőlem nem messze van egy CBA Prima, kissé messzebb, az ellenkező irányban egy Lidl. Gyakorlatilag mindig a Lidl-be megyek. Régebben elvből bojkottáltam a CBA-t a Fideszes kötődés miatt, és sok dolog tényleg nagyon drága, de el kell ismerni, vannak egészen korrekt árúak is, nem is kevés, és a választék sokkal nagyobb, mint a Lidl-ben, vagy az Aldiban, bizonyos termékcsoportokban. Viszont nem szeretek két helyen vásárolni, ezért csak akkor megyek be, ha olyan kell, ami csak ott van, de ez ritka. A másik kettőben többek közt azt szeretem, hogy a legolcsóbb termékeknek is szép a csomagolása, nem valami Spar Budget, Tesco Value, vagy hasonló szintű fehér címke, szöveg, kész.
2020. dec. 7. 08:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokáig a Fidesz miatt nem mentem a CBA-ba, de aztán szépen felújították, és gondoltam kipróbálom. Az összes kasszás, kiszolgáló bunkó, kb. gyűlölnek ha bembész, szar volt a választék, és a lopásjelzőnél minden egyes alkalommal becsipogtam, pedig nem loptam semmit, a biztonsági rendszeresen kipakoltatta a táskámat, egyesével mindent, tiszta szégyen volt! Én oda többet nem megyek, az biztos, ennyit a CBA-rol.

Coop van a közelben, egy retek éjjelnappali, na oda olyan arcok járnak, hogy egyedül nem teszem be a lábam, de igazából nem is megyünk oda.

A környéken egyébként rettenet ami van, az Interspárról se tudok jókat nyilatkozni. Depressziós, embergyűlölő gyülekezet, annyiszor csalódtam, hogy bojkott.

Penny pedig olyan piszkos, nem mosnak fel, és szó szerint szemétkupacokat kerülgetünk, de itt egyébként mindig nagyon aranyosak.

Legjobb a Lidl, és az Aldi, ott gyorsak, kedvesek, jó az áru, tisztaság van.

2021. jan. 26. 11:55
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem Kérdező, nincs olyan ember aki direkt járna a Coop-ba, Real-ba vagy a CBA-ba, oda mindenki tök véletlenül téved be.
2021. jan. 26. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!