Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tenyleg van olyan, aki direkt...

Tenyleg van olyan, aki direkt jar Coop-ba, Realba, CBA-ba?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy valaki kisvarosban el, es csak egy coop van osszesen, hanem hogy van aki ezeket a boltokat reszeseiti elonyben egy Aldival vagy Lidl-el szemben?

Hogy lehet osszehasonlitani a masodosztalyu es draga elelmiszereket es olcsobb, vagy ugyanolyan aru minosegi termekekkel?

2020. dec. 5. 18:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%

Szamomra is erthetetlen.

En azt vettem eszre nyugdijasok jarnak foleg oda, szerintem meg abban a hiszemben, hogy az a legolcsobb ( jo par evvel ezelott meg lehetseges hogy voltak olcsobb termekeik).

Anyukam egyedul husaruert megy oda, mert allitasa szerint ott kapja a legjobb minoseget a legjobb aron.

2020. dec. 5. 19:17
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Nálunk a CBA a legjobb. Nem a legolcsóbb, de nagy a választék, jó a minőség és kedvesek az eladók, ezért járok oda.
2020. dec. 5. 19:28
 3/15 A kérdező kommentje:

CBA és a minőség egy mondatban? :)

Múltkor voltam az egyik magyar áruházban 15 májkrémet vettem valami 300 ft-ért, nem is néztem, csak gyorsan bementem meló után, mert megkívántam.

Otthon nézem, hogy 2500ft/kg-os áron adták a saját márkás májkrémet, ami ráadásul ehetetlen volt.

Spárba ezért Pick borjúmájast kapok :)

2020. dec. 5. 19:31
 4/15 anonim ***** válasza:
40%
Aki a saját kérdésére kapott érdemi választ "nem hasznos" - ra értékeli, az mi a büdös szart akár, minek tesz fel kérdést? Idióta!
2020. dec. 5. 19:49
 5/15 A kérdező kommentje:
És miért is gondolod,hogy én értékeltem?
2020. dec. 5. 20:03
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

Külföldön élek, itt a coopnak nagyon jó hírneve van, minőségi árukkal, még a saját márkás cuccok is szuperek. Ehhez mérten drágább vmivel, mint a többi, de sok a vásárló.

Lidl, Aldi olcsóbb mert sok az import cucc, de oda kb. a bevándorlók járnak csak, a helyiek inkább kifizetik a drágább hazai termékeket.

A Sparban pedig néha lézeng 1-2 ember. Itt az utcánkban a coop-al szemben volt 1, de annyira nem volt forgalma, hogy bezárt.

2020. dec. 6. 03:44
 7/15 anonim ***** válasza:
40%
#5, Válaszoltam, és láss csodát, 3 perc alatt 0-% os lett, és te is 3 percen belül válaszoltál. Hát hasznosnak nem értékeltél, az azért egészen biztos!
2020. dec. 6. 04:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Jaaa hat ha leidiotazol, ne haragudj, de azert jar a piros :)
2020. dec. 6. 09:31
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Az időrendi sorrend itt is fontos, idióta. ;)
2020. dec. 6. 09:37
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
CBA franchise - az adott üzlet tulajától függ a színvonala és az akciós cuccok kivételével az árak is
2020. dec. 6. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!