Tenyleg van olyan, aki direkt jar Coop-ba, Realba, CBA-ba?
Most nem arra gondolok, hogy valaki kisvarosban el, es csak egy coop van osszesen, hanem hogy van aki ezeket a boltokat reszeseiti elonyben egy Aldival vagy Lidl-el szemben?
Hogy lehet osszehasonlitani a masodosztalyu es draga elelmiszereket es olcsobb, vagy ugyanolyan aru minosegi termekekkel?
Szamomra is erthetetlen.
En azt vettem eszre nyugdijasok jarnak foleg oda, szerintem meg abban a hiszemben, hogy az a legolcsobb ( jo par evvel ezelott meg lehetseges hogy voltak olcsobb termekeik).
Anyukam egyedul husaruert megy oda, mert allitasa szerint ott kapja a legjobb minoseget a legjobb aron.
CBA és a minőség egy mondatban? :)
Múltkor voltam az egyik magyar áruházban 15 májkrémet vettem valami 300 ft-ért, nem is néztem, csak gyorsan bementem meló után, mert megkívántam.
Otthon nézem, hogy 2500ft/kg-os áron adták a saját márkás májkrémet, ami ráadásul ehetetlen volt.
Spárba ezért Pick borjúmájast kapok :)
Külföldön élek, itt a coopnak nagyon jó hírneve van, minőségi árukkal, még a saját márkás cuccok is szuperek. Ehhez mérten drágább vmivel, mint a többi, de sok a vásárló.
Lidl, Aldi olcsóbb mert sok az import cucc, de oda kb. a bevándorlók járnak csak, a helyiek inkább kifizetik a drágább hazai termékeket.
A Sparban pedig néha lézeng 1-2 ember. Itt az utcánkban a coop-al szemben volt 1, de annyira nem volt forgalma, hogy bezárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!