Hol szoktak vasarolni?
Aldi,Tesco,Spar,Lidl stb ilyenekre gondolok.
Arakra es minosegre.
Szerintetek hol eri meg?
Melyik boltot preferaljatok?
Ha csak pár cucc kell akkor Spar, mert közel van. Szerintem jók a sajátmárkás termékei, meg szeretem az Enjoy cuccaikat. Drága, ha pl melóba kell valami kaja, akkor jól tud jönni az a poharas leves vagy a 2 db-os kaszinótojás.
Közepes bevásárlásnál piac. Rengeteg zöldség, gyümölcs, hús jó áron. Meg olcsó az alkohol.
Ha már tisztítószerek, öblító, mosogatógép kapszula, budipapír meg ilyesmik is kellenek, akkor Tesco. Jól az árak, nagy a választék.
Az Aldit meg a Lidlt én mindig keverem egymással, de az a tapasztalatom velük, hogy sok érdekes cuccuk van, szeretek szájat tátani a sok ismeretlen termék láttán. De nekik meg csomószor nincsenek a nagy megszokott márkáktól cuccaik, amiket azért hiányolok. De asszem a Lidl rukkolt elő azzal, hogy már gyorskajákat is árulnak, ez zseniális ötlet szerintem. A sajtburgert kóstoltam eddig, az tök finom.
Ha nagyobb bevásárlás akkor Auchan.
Ha zöldség, gyümölcs vagy tojás kell, akkor mindenképpen piac.
A pennyben cukrot, lisztet, tejet, olajat, szalvétát, zsebkendőt szoktam venni, az ott éri meg a legjobban.
Aldiba és a Lidlbe is szoktam járni, nagyon sok mentes cuccuk van.
Ha csak valami lemaradt, akkor leszaladok a sparba, de azt nem igazán szeretem. Drága, gyér a kínálat.
Főleg lidl, de van 1-2 olyan dolog, amit csak tescóból vagy auchanból veszek, mert vagy csak ott kapható, vagy ott olcsóbb.
Ha van rá lehetőségem, akkor piacra ill. csomagolásmentes boltba is megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!