Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol szoktak vasarolni?

Hol szoktak vasarolni?

Figyelt kérdés

Aldi,Tesco,Spar,Lidl stb ilyenekre gondolok.

Arakra es minosegre.

Szerintetek hol eri meg?

Melyik boltot preferaljatok?

2020. nov. 28. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak pár cucc kell akkor Spar, mert közel van. Szerintem jók a sajátmárkás termékei, meg szeretem az Enjoy cuccaikat. Drága, ha pl melóba kell valami kaja, akkor jól tud jönni az a poharas leves vagy a 2 db-os kaszinótojás.

Közepes bevásárlásnál piac. Rengeteg zöldség, gyümölcs, hús jó áron. Meg olcsó az alkohol.

Ha már tisztítószerek, öblító, mosogatógép kapszula, budipapír meg ilyesmik is kellenek, akkor Tesco. Jól az árak, nagy a választék.

Az Aldit meg a Lidlt én mindig keverem egymással, de az a tapasztalatom velük, hogy sok érdekes cuccuk van, szeretek szájat tátani a sok ismeretlen termék láttán. De nekik meg csomószor nincsenek a nagy megszokott márkáktól cuccaik, amiket azért hiányolok. De asszem a Lidl rukkolt elő azzal, hogy már gyorskajákat is árulnak, ez zseniális ötlet szerintem. A sajtburgert kóstoltam eddig, az tök finom.

2020. nov. 28. 20:16
 12/14 anonim válasza:
100%

Ha nagyobb bevásárlás akkor Auchan.

Ha zöldség, gyümölcs vagy tojás kell, akkor mindenképpen piac.

A pennyben cukrot, lisztet, tejet, olajat, szalvétát, zsebkendőt szoktam venni, az ott éri meg a legjobban.

Aldiba és a Lidlbe is szoktam járni, nagyon sok mentes cuccuk van.

Ha csak valami lemaradt, akkor leszaladok a sparba, de azt nem igazán szeretem. Drága, gyér a kínálat.

2020. nov. 29. 16:31
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:

Főleg lidl, de van 1-2 olyan dolog, amit csak tescóból vagy auchanból veszek, mert vagy csak ott kapható, vagy ott olcsóbb.

Ha van rá lehetőségem, akkor piacra ill. csomagolásmentes boltba is megyek.

2020. nov. 30. 12:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Metro

Auchan

Lidl

Tesco

Aldi

2020. dec. 2. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!