Akik szoktak family frosttól ételt vásárolni! Melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Még érdekelne a 900 grammos rántott csirkecombban kb hány db szokott lenni? S a pecsenyekacsájuk milyen? Én azt tudom,hogy az egyik legjobb sajtal töltöttjük az nekik van,de most ha jön legközelebb ki akarok próbálni valami mást is... Meg látom a szórólapon azt a ribizlis túrótortát is most és egy ezresért nem drága ha én csinálnám is lenne annyiba,de hogy milyen lehet?:) Azt nem tudom.2010. jún. 30. 19:15
1/8 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nem nagy betűvel írtam a Family Frost-ot és a sajttal töltött is két T,siettem...:(
2010. jún. 30. 19:21
2/8 anonim válasza:
mi csak esmeraldát szoktunk rendelni, ez jégkrém, de én is kinéztem a túrótortát mert nagyon guszta :)
3/8 anonim válasza:
sajttal töltött pulykamell nagyon finom, illetve zöldségköretet és hasábburgonyát szoktunk még venni. Most van egy új jégkrémjük (tölcséres citrom-joghurt, meggy-joghurt)az is nagyon finom
4/8 anonim válasza:
Fasírt golyó is finom.Fűszeres burgonya is.Fánk is .Azt csak ki kell olvasztani.
5/8 anonim válasza:
Kipróbáltam a grillezett csülköt, szerintem finom, főleg azzal a mirelit krumplipürével, amit szintén ők árulnak.
6/8 A kérdező kommentje:
Várom a további ötleteket szerintem vasárnap megint vásárolok tőlük. Egyébként ha vkit érdekel a 900 grammos panírozott csirkecombban volt 3 nagy felső és 2 alsócomb és fini volt!:) Túrótortája nem volt,ugyhogy azt még mindig nem tudom milyen!? Viszont ami most 999 Ft sajttal töltött csirkemell,az nem az igazi...
Köszi a válaszokat!
2010. júl. 6. 20:09
7/8 anonim válasza:
Nem veszek tőlük semmit, mert aztán állandóan itt b@ssza a ku.va anyját ezzel a köcsög hangjával és a gyerek nem tud tőle aludni!
8/8 A kérdező kommentje:
Pont ezért írtam ki ide ezt a kérdést,mert neten is fórumon vagy akárhol,csak annyit lehet olvasni a Family Frostról,hogy felébred a gyerek a zenéjére és az evvel kapcsolatos feszkót beszélik meg egymás közt az anyukák. Ide is írni akartam,hogy egyébként ezért nem találtam semmit magáról a termékekről,de azért nem is említettem meg,nehogy itt is szóba jöjjön ez...de azért csak felhozta valaki.:)
2010. júl. 8. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!