Másnak hogy ízlenek a Lidl só- és cukoroptimalizált termékei?
Figyelt kérdés
Én őszinté nagyra értékelem ezt a törekvést, mert biztosan valóban túl sok sót és cukrot fogyasztunk.
Azonban úgy gondolom, hogy egy termék izének a jelegét mégsem kellene megváltoztatni, minden terméknél csak bizonyos határig szabadna csökkenteni a sót/cukrot, hogy azért az még élvezhető maradjon.
Én sajnos a magvas császárzsömléből nem tudok azóta egy jóízűt enni, merthogy az konkrétan édes lett.
Kiáncsi vagyok mások véleményére, hisz az izlés az annyira szubjektív, lehet, hogy másoknak nincs is ezzel problémájuk.
2020. nov. 13. 17:27
11/14 anonim válasza:
Semmi baj, jogos volt a kérdés!
12/14 anonim válasza:
Cukoroptimalizált termék. :DDD Anyám borogass. Ha kevés cukrot tesznek bele, akkor nem lesz íze, ha sokat, akkor meg nagyon édes lesz. Semmi értelme nincsen ennek a törekvésnek. Ha valaki egészségesen szeretne élni, akkor nem kell megtömni magát cukros ételekkel.
13/14 anonim válasza:
persze, baja lesz a lábosnak, de az ugyanolyan tepsinek nem....
jézusereje...
pontozzátok le ezt is okosan
14/14 anonim válasza:
#13
Te mit sütsz 250-300 C-on?
A legtöbb mai sütő nem is tudja ezt a hőmérsékletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!