Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mikor lehet olasz hetekre...

Mikor lehet olasz hetekre számítani a Lidlben?

Figyelt kérdés
Evek óta van, ismétlődő periodusokban. Esetleg valaki tudja mikor lehet rá számítani? Ha jól emlekszem junius/júliusban volt legutóbb, sajnos arról lemaradtam. Kezd kifogyni itthon a bespejzolt olasz lidl-ős finomságok.

2020. okt. 2. 13:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mit szoktál venni ilyenkor?

Én arborio rizst mindig veszek (imádom az igazi rizottót), sajtokból is spájzolok, meg sonka, mortadella... :)

És persze még féltucat egyéb dolog is "beugrik" a kosárba... :-D

2020. okt. 11. 15:32
 12/13 A kérdező kommentje:

Ezeket mind szeretem. Paradicsomszósz es balzsam ecet alap. Illetve a nyers hűtős lasagne teszta, nagyon szeretem a friss tesztat.

Nagyon szeretem a szósz szerű b. ecetet, de amire a legeslegjobban ra vagyok kattanva az Borettane hagyma Aceto Balsamico di Modena. Ez brutális! Ilyen finomat mashol szinte lehetetlen kapni. Igazából emiatt volt a kérdés kiirasa.

2020. okt. 12. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Köszi! :)

NEm is néztem, hogy lesz-e a hagyma... Én is nagyon szeretem. :)

És a friss lasagne-t is szoktam venni.

2020. okt. 12. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!