A tescoban/auchanban kapható torták mennyire finomak?
Én csak a Tescos-ról tudok nyilatkozni: eddig 2x volt szerencsém kóstolni őket, és nem volt túl pozitív élmény.
Először kíváncsiságból vettünk egyet, húsvétra, ha jól emlékszem. Nem mondom, hogy nem lehetett megenni, de a finomtól nagyon messze volt. A piskóta száraz, jellegtelen, a krém pedig az a tipikus növényi mű borzalom, az édes műanyag ízen kívül semmit sem érzel benne. Ha jól emlékszem, ez oroszkrám volt. Ja és slussz poén, hogy egyszer tudtunk enni belőle, másnapra megsavanyodott a krém, holott végig hűtőben volt.
Másodjára keresztelő volt a családban, és az egyik rokon hozott egyet, az csokis volt. Mondanom sem kell, hogy az volt az egyetlen torta, amiből maradt még a nap végére, ugyanis a többiek vagy normális cukrászdából rendeltek, vagy otthon sütötték, amit odavittek. Én is megkóstoltam, és tényleg szörnyű volt, pedig aztán én édesszájú vagyok, imádom a sütiket, de erre még én is inkább azt mondtam, hogy kösz, nem.
Szóval én egyáltalán nem ajánlom őket. Ha tortában gondolkodsz, inkább rendelj egy minsőségi, kézműves cukrászdából, vagy ha ez nem opció, akkor süss egy egyszerűbbet otthon. A lényeg, hogy a helyedben én messziről kerülném a Tesco-s tortákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!