Ha visszamegyek egy 100-asert akkor bunko zsugori vagyok?
Figyelt kérdés
Elszamolta a boltos az osszeget es lathatoan nem orult h visszamentem. En voltam a gaz?2020. szept. 12. 16:35
2/5 anonim válasza:
Én nem mentem volna, de az én vagyok.
3/5 anonim válasza:
Ha a boltból kilépve veszem észre akkor igen, akkor is ha nálam maradt több, viszont csak ezért nem mennék vissza otthonról. Ha zavarja, hogy visszamész akkor az ellenkező esetben se számítson rád.
4/5 anonim válasza:
Ez nem a zsugoriságról szól. Ha ott helyben mondod, hogy bocs, még egy százas visszajár, akkor persze, igazad van. De utólag nem tudja ő sem ellenőrizni, hogy tényleg elszamolta-e, valószínűleg nem is emlékszik rád... inkább visszaadott neked még egy százast, kockáztatva ezzel, hogy majd hiány lesz a kasszában, mert ez az az összeg, amiért ő nem vitatkozik veled órákig. De ha már egy ezres lett volna a különbség, akkor bizony mondta volna, hogy a pénztártól való távozás után ne reklamálj.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez olyan dolog volt, hogy blokkon latazodott, arcsokkentest rosszul irta bele
2020. szept. 15. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!