Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ki mit szólna hozzá, ha...

Ki mit szólna hozzá, ha kivonulna a Tesco Magyarországról és a Kaufland, ami hasonló, mint a Tesco venné át a helyét?

Figyelt kérdés
Egy cikkben jelent meg ez.
2020. aug. 7. 07:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg egyre lepusztultabb a tesco, az élelmiszer részlege nem hiányozna, szerintem drága. Viszont az F&F ruhákat tökre szeretem, főleg ha akciós.
2020. aug. 7. 13:48
 22/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem szeretem a Tesco-t, elektronikai cikket meg végképp nem vennék ott.

A Kauflandot nem ismerem, de borítékolom, ha itt nyitnának, a kezdeti színvonal a béka segge alá süllyedne, ahogy a többi multinál is megszoktuk.

Az a véleményem, hogy tökmindegy mi van kiírva, egykutya mind.

2020. aug. 7. 15:09
 23/28 anonim ***** válasza:
14%

Nem ismerem ezt a kauflandot, vagy mit, de őszintén remélem, hogy legalább olyan lepukkant tróger mint a teszkó, mert már azt szoktam meg, és lepukkant prolikánt másképp nem érezném jól magam.

Az az egy biztos, hogy a legelső vásárlásomkor teszkós szatyorral mennék vásárolni, meg kitűznék a pólómra egy 10 mohm-os ellenállást! Így állnék ellen!

Lehet elindítanék valami kalóz frekvencián egy mozgalmat, ha elegen csatlakoznának, szerveznék egy lázadást.

2020. aug. 7. 16:41
 24/28 anonim ***** válasza:
72%
Sajnálnám, mert szeretem a sajátmárkás termékeiket. Tudom, nem sokan osztják a véleményemet, de az utóbbi évtizedben szerintem sokat javult a színvonal, már rég nem olyan ótvaros putri, mint régen a kék-fehér csíkos időkben. Az Auchan sokkal mocskosabb és drágább, azért nem lenne kár.
2020. aug. 7. 18:16
 25/28 Trevor. ***** válasza:
27%

Ritkán vásárolok Tescoban, így személy szerint nem nagyon hiányozna. Viszont annyiból nem örülnék neki, hogy eggyel kevesebb szereplő lenne a hazai piacon, ami két okból is rossz. Egyrészt csomó munkahellyel kevesebb lesz, másrészt pedig ha kiesik egy konkurens, akkor máshol drágulnak a termékek és csökken a minőség. Igaz a Tesco szó hallatán senkinek sem a minőség jut az eszébe, de akkor is.

Ha jön a helyére valami (akár Kaufland), annak örülnék. Bár úgyis az lenne idővel, mint pl. a Lidl esetén, hogy az évek során egyre romlik a minőség és drágul is.

2020. aug. 9. 11:24
 26/28 anonim válasza:
64%
Én dolgoztam Tescóban, ennél mocskosabb cég nincs a hazai munkaadók között. A dolgozóknak mindenesetre sokkal jobb lesz, ha átveszi őket az a cég aki jön a Tesco helyett.
2020. aug. 21. 22:07
 27/28 anonim ***** válasza:
52%
Romániában Kaufland van, nincs Tesco. Én szeretem
2020. szept. 12. 14:40
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
26, kíváncsiságból kérdezem, hogy mikre gondolsz, mik a problémák munkavállalóként a tesco-val ?
2020. szept. 27. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!