Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ki mit szólna hozzá, ha...

Ki mit szólna hozzá, ha kivonulna a Tesco Magyarországról és a Kaufland, ami hasonló, mint a Tesco venné át a helyét?

Figyelt kérdés
Egy cikkben jelent meg ez.
2020. aug. 7. 07:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

Nekem amúgy nagyjából teljesen mindegy, hova járok :D A Tesco-t csak azért utálom, mert ott cseszik át, meg húzzák le az embert, ahol tudják (ha nem figyelsz)..

A Lidl-t meg azért, mert egyre többen járnak oda, kevés a dolgozó, sokat kell várni a pénztárnál, és egyre kevesebb esély van pékáru vásárlásra, főleg, mióta elkezdték fagyasztottan is árulni, és kevesebbet sütnek.

2020. aug. 7. 09:27
 12/28 qkker1 ***** válasza:
93%

"Akkor a Kufland szerinted milyen és a Real miért hasonlít rá jobban?"

A Kaufland inkább interspar jellegű, a Real-ban és a Globus-ban van olyan szinten minden , élelmiszer, ruházat, műszaki cikk, stb., mint a Tesco-ban. Ötödik éve élek Németországban.

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 7. 09:32
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
1-2 éve még azt mondták Walmart lesz Tesco helyett, annak jobban örülnék.
2020. aug. 7. 09:32
 14/28 A kérdező kommentje:
Akkor Globus Magyarországon nincs. Azért a Tescoknak esetenlént jóval komolyabb az elektronikai részlege mint egy realnak, annak nem is tudtam hogy van, ami felénk van reál abban nincs is.
2020. aug. 7. 09:41
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a Kauflandot, de a Tesco egyre lepusztultabb. Csak az önkiszolgáló pénztár miatt szerettem oda járni, de már lassan az is van mindenhol.
2020. aug. 7. 10:29
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen a Kaufland de a mostani tescotól kb. bármi jobb lenne. Egy pár éve még jó volt, de azóta nagyon sokat esett a színvonala
2020. aug. 7. 10:52
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

14, le vagy maradva, a nagy hipermarketes tescoknak kb fél éve beszüntették az elektronikai részlegét, arra hivatkozva, hogy majd valamelyik műszaki áruház nyit mindegyikben saját részleget.

Egyébként a külföldi konkurenciákat nem ismerem, de az régóta látszik, hogy a tesco kivonul, egyre kevesebb az áru és a választék, a polc összeforgatásokkal a nagy hipermarketek fele le van zárva kb. Már nem is járunk oda emiatt, csak ha valamit máshol nem kapni.

2020. aug. 7. 10:53
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit néznék, de egy szinten örülnék is neki, de szerintem egymás mellett is megférne a két üzletlánc. Tescoba rendszeresen járok, mert ahol lakok ez a legnagyobb bolt, így több mindent megtalálok, mint pl egy sparban vagy aldiban. A probléma az, amit a tizenötös válaszoló mond, hogy egyre lepusztultabb és emellett szinte csak önkiszolgáló kassza van mindenhol(pár órát van csak nyitva 1-2 kassza), így bocs, de 50 terméket nem szeretnék lehúzni meg méregetni. (Vidéki tescoról van szó)

Egyszer jártam a nagyváradi Kauflandban pár éve nagyon tetszett akkoriban, ahová járok tesconak kb háromszorosa volt nagyságra és belmagasságra is. Korszerű és tisztán volt tartva, pedig nagyon sokan voltak. Nagy pozítivuma szerintem az , hogy nem volt minden átpakolva a bolt egyik feléről a másikra a következő napon, mint itthon. Barátságosabbak az áraik is sok termék terén. Kedvesek voltak a román anyanyelvű eladók, attól függetlenül hallották, hogy magyarul beszélünk.

2020. aug. 7. 11:01
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerettem a Tesco-t régen de az utóbbi néhány évben kb megutáltam. Járni még járok oda pár dologért, de többnyire Lidl-ben veszek meg sok mindent meg Auchanba járok de az tőlem picit messze van, így oda csak 2 havonta járok vagy akkor ha ott lesz akciós valami olyan amire szükségem van és olyan árban hogy megérje azért 1 órát autózni.

Egyébként én egyedül a közeli kis Tesco üzletet sajnálnám, de ha ahelyett is lenne valami akkor nem.

Kauflandot nem igazán ismerem de hallottam ismerősöktől hogy jó és nem lenne rossz ha lenne.

Egyébként évekóta megy ez hogy kivonul a Tesco már akkor is felvetették amikor néhány üzletet bezártak de akkor jegelték a dolgot, és most megint ugye feldobták ezt hogy kivonulna. Én még azt sem bánnám ha 1-2 közeli nagy üzletét az Auchan venné át, azt is szeretem és végre lenne közel is egy.

2020. aug. 7. 12:08
 20/28 qkker1 ***** válasza:
85%

"mint egy realnak, annak nem is tudtam hogy van, ami felénk van reál abban nincs is."

Magyarországi Realt ne keverd a némettel, teljesen más!

Mivel a Kaufland német áruházlánc, azért írtam a többi németországit összehasonlításnak!

2020. aug. 7. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!