Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért nincs minden soron kamera?

Miért nincs minden soron kamera?

Figyelt kérdés

Manapság szinte minden bolt be van kamerázva, azonban Debrecenben az Interspárban ugyan van kamera sok, de néhány helyen nincs. A parfűmök, illatszereknél, húsáruknál, zöldségosztályon, műszaki osztályon, italoknál stb. van, de van néhány sor ahol nincs pl.a zsebkendőknél, a konzerv, befőttek sorában, kávé, kakaóporok, tejszínek -nél.

Mi van, ha ott lop valaki, vagy összeszed néhány terméket, elmegy abba a sorba ahol nincs kamera, ott átpakol a táskájába.

Miért nincs minden soron kamera? Megbíznak az állampolgárok jóságában, becsületében?

2020. júl. 30. 21:56
1 2
 11/11 anonim válasza:

Drágám,nem úgy értetm hanem arra hogy azt írt az Auchanba nagyon jók a kamerák ,én meg azt írtam ahol en voltam szar volt a kamera.

Életem legunalmasabb napjai voltak igaz ,hogy csak pár alkalom volt,nem több.

2020. aug. 1. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!