Miért nincs minden soron kamera?
Manapság szinte minden bolt be van kamerázva, azonban Debrecenben az Interspárban ugyan van kamera sok, de néhány helyen nincs. A parfűmök, illatszereknél, húsáruknál, zöldségosztályon, műszaki osztályon, italoknál stb. van, de van néhány sor ahol nincs pl.a zsebkendőknél, a konzerv, befőttek sorában, kávé, kakaóporok, tejszínek -nél.
Mi van, ha ott lop valaki, vagy összeszed néhány terméket, elmegy abba a sorba ahol nincs kamera, ott átpakol a táskájába.
Miért nincs minden soron kamera? Megbíznak az állampolgárok jóságában, becsületében?
Papírzsepit nem szokás lopni még a nem napon barnultak körében sem, nem ér annyit. De egyébként egy kamerával több sort is be lehet látni, vakfoltokat meg kevesen keresnek, az a rutinos tolvajok terepe, meg a dolgozóké. Ráadásul ha a tolvaj hülye, akkor megpróbálja azt amit írtál, és átpakol egy vakfoltnál. Ez egy Sportszelettel, esetleg egy zacskó kávéval egyszer belefér, de sok cuccnál, vagy többszöri próbálkozásnál garantált a bukás.
Hidd el, nem hülyék tervezték sem a rendszert, sem a planogramot, és a biztiőrök sem komplett idióták.
Teljesen mindegy hogy van kamera vagy nincs,az ügyesebb tolvajok nem buknak le, max az aki 1x 1x-lopkod...
Volt osztálytársammal bementünk akkoriba tesco-ba mindenhol kamera,és egy ilyen biztonsági őr szerű figura követett minket, még szóvá is tette, mikor bementünk a suliba akkor láttam csak hogy a táskája tele mentossal, meg csokival, ott jöttem mellette de észre se vettem.
1x bukott le, de akkor el is vitték valami úton módon nevelőintézetbe onnan drogosként jött ki, és ha a hírek igazak túladagolta magát és belehalt...
Gondolom csak a nagyobb értékű dolgokat figyelik jobban az elektronikai dolgokat meg a drágább parfümoket, italokat de a mai kamerák már 360 fokban mozgathatóak és több megapixel felbontásúak,zoomolni is lehet velük, elég jó képet adnak
Szóval attól még, hogy ott nincs kamera az nem biztos, hogy a két sorral arrébb lévő lesötétitett ufó alakú kamera nem téged figyel pont
Én is dolgoztam biztonsági örök mellet ,és nagyon rosszak voltak a kamerák alig lehetet rajta vakamit láttni.
Viszont azon sokszor elgondolkoztam ,hogy az öltözökbe belátnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!