Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért nincs minden soron kamera?

Miért nincs minden soron kamera?

Figyelt kérdés

Manapság szinte minden bolt be van kamerázva, azonban Debrecenben az Interspárban ugyan van kamera sok, de néhány helyen nincs. A parfűmök, illatszereknél, húsáruknál, zöldségosztályon, műszaki osztályon, italoknál stb. van, de van néhány sor ahol nincs pl.a zsebkendőknél, a konzerv, befőttek sorában, kávé, kakaóporok, tejszínek -nél.

Mi van, ha ott lop valaki, vagy összeszed néhány terméket, elmegy abba a sorba ahol nincs kamera, ott átpakol a táskájába.

Miért nincs minden soron kamera? Megbíznak az állampolgárok jóságában, becsületében?

2020. júl. 30. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Hidd el, van ott is kamera, csak nem nyilvánvaló, hogy ott van. Rejtett kameráról hallottál? Az egyik Volánbusz pályaudvaron egy időben voltak lámpának kinéző kamerák, amiről meg nem mondtad, hogy az, csal fura volt, hogy nem világít soha. Aztán egy napsütéses napon kiszúrtam a sötétített plexi mögött a lencsét.
2020. júl. 30. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
A kamera olyan magasan van, hogy abból a perspektívából több sorra is rálátni vele.
2020. júl. 30. 22:58
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Milyen jól megfigyeled a dolgokat..
2020. júl. 31. 00:27
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Papírzsepit nem szokás lopni még a nem napon barnultak körében sem, nem ér annyit. De egyébként egy kamerával több sort is be lehet látni, vakfoltokat meg kevesen keresnek, az a rutinos tolvajok terepe, meg a dolgozóké. Ráadásul ha a tolvaj hülye, akkor megpróbálja azt amit írtál, és átpakol egy vakfoltnál. Ez egy Sportszelettel, esetleg egy zacskó kávéval egyszer belefér, de sok cuccnál, vagy többszöri próbálkozásnál garantált a bukás.

Hidd el, nem hülyék tervezték sem a rendszert, sem a planogramot, és a biztiőrök sem komplett idióták.

2020. júl. 31. 00:29
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

Teljesen mindegy hogy van kamera vagy nincs,az ügyesebb tolvajok nem buknak le, max az aki 1x 1x-lopkod...

Volt osztálytársammal bementünk akkoriba tesco-ba mindenhol kamera,és egy ilyen biztonsági őr szerű figura követett minket, még szóvá is tette, mikor bementünk a suliba akkor láttam csak hogy a táskája tele mentossal, meg csokival, ott jöttem mellette de észre se vettem.

1x bukott le, de akkor el is vitték valami úton módon nevelőintézetbe onnan drogosként jött ki, és ha a hírek igazak túladagolta magát és belehalt...

2020. júl. 31. 02:58
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom csak a nagyobb értékű dolgokat figyelik jobban az elektronikai dolgokat meg a drágább parfümoket, italokat de a mai kamerák már 360 fokban mozgathatóak és több megapixel felbontásúak,zoomolni is lehet velük, elég jó képet adnak

Szóval attól még, hogy ott nincs kamera az nem biztos, hogy a két sorral arrébb lévő lesötétitett ufó alakú kamera nem téged figyel pont

2020. júl. 31. 04:37
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Te a kozertben a kamerakat nezegeted? :) Vigyazz, lemaradsz az akciokrol! :D
2020. júl. 31. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Az Auchanba az őrök azt mondták, mikor ott dolgoztam, hogy jó hogy bugyiba nem látnak be, annyira komolyak a kamerák
2020. júl. 31. 21:03
 9/11 anonim válasza:

Én is dolgoztam biztonsági örök mellet ,és nagyon rosszak voltak a kamerák alig lehetet rajta vakamit láttni.

Viszont azon sokszor elgondolkoztam ,hogy az öltözökbe belátnak?

2020. júl. 31. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mind1, hogy egy ratyi kórházban voltál őrök mellett, vagy egy áruházban, ahol mindennapos a lopás
2020. júl. 31. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!