Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Sátorba lehet ételt rendelni?

Sátorba lehet ételt rendelni?

Figyelt kérdés
Akarunk menni sátrazni és lehet, hogy rendelnénk ennivalót, viszont nem tudom, hogy ez mennyire megoldható.

2020. júl. 23. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem a sátortól függ, hanem attól hogy hol vagytok. Egy kempingbe mondjuk simán lehet. Erdőbe vagy akárhova ami nehezen megközelíthető, oda lehet nem hozzák ki.
2020. júl. 23. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
11%

Bárhova kiviszik.

Megadod a gps koordinátákat és a drón odaviszi.

Amennyiben elhiteted velük,hogy nem telefonbetyár vagy.

2020. júl. 23. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha meg tudod mondani, hogy pontosan hol vagytok, és nem kell hozzá sziklátmászni, vagy éjszaka átvágni a sűrű erdőn, akkor elvileg lehet, de azért nem mindenhova, meg a cégtől is függ, hogy vállalják e. Szerintem nálunk nem nagyon, hacsak nem kempingben vagytok vagy a hátsó udvarban sátorozol.
2020. júl. 23. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
ha van cím, akkor lehet rendelni. campingeknek, parkoknak van címe, de pl egy településhatáron kívüli erdőnek nincs, plusz valószínűleg nehezen megközelíthető
2020. júl. 23. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Úgy tudom, tényleges címre visznek csak ki. A "sátor az erdő közepi tisztáson" nem cím, viszont, ha pl. kempingben vagytok, akkor semmi akadálya oda rendelni.
2020. júl. 23. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én régen sokat jártam statisztálni filmforgatásokra. Ott megtapasztaltuk, hogy néhányan próbáltak pizzát rendelni, és hiába mondták meg pontosan, hogy "Dózsa György úti metrólejárónál", és magyarázták, hogy egy forgatást igen nehéz nem észrevenni... Nem hozták ki. Pedig ott tényleg szervezetten volt egy egész csapat, pontos hely a város közepén... De nem ingatlancím, ez volt az indok.

Sőt, olyan is volt, amikor a statisztaszervező cég akart valamit rendelni (rendesen számlával, hivatalosan), és nekik sem vállalták el, amíg meg nem győztek valami közeli üzletet, hogy az ő címüket adhassák meg. Akkor meg már nem volt gond; azt pl. senki nem kérdezte, miért kér egy kis ruhabolt 15 óriáspizzát. :D

2020. júl. 23. 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Mi rendeltünk már kaját a Margitszigetre, mikor ott piknikeztünk, és kihozták. De nem minden cég csinálja meg, utána kell nézni. Mondjuk ez is vagy bő 6 éve volt, amikor mi rendeltük.
2020. júl. 23. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Apukám sokszor éjjelente külterületen dolgozik, volt hogy oda rendelte a pizzát.

Pontosan el tudta magyarázni, hogy melyik úton (közút, nem dűlő), hol várja a futárt.

2020. júl. 23. 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol sátraztok, de akkor már nem egyszerűbb bemenni egy pizzériába vacsorázni? Gondolom nem az erdő közepét fogjátok nézegetni napokig ezen a sátrazáson.
2020. júl. 24. 02:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, cégtől függ. Hegytetőre nem fogják kivinni. De pl. út mellé, ha jól meghatározható, igen.
2020. júl. 26. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!