Coop vagy Real?
Figyelt kérdés
Melyik boltba jártok szivesebben?#Bolt,vásárlás,nagybevásárlás,real,coop,élelmiszer
2020. jún. 25. 12:50
21/23 anonim válasza:
Én írtam, hogy egy simma napi bevásárlást sem tudtam még ezekben elintézni. De ha bemegyek, sokszor teli szatyor olcsó és jó mínőségű, és jelemzően magyar termékkel távozom. De napi cikkekből sok mindenből vagy nincsen választék, vagy csak pocsék mínőségű áruk vannak.
Szóval a pocsékért minden sok.
Nagy bevásárlásban vett termékek tényleg csillagászati áron vannak ott. Színtén messze akkár egy CBA választéka alatt. Otthon a CBA, Real és Coop száz méteren belül vannak. Bár mind felejtős. Pár termékért célírányosan érdemes nekem csak odamenni.
22/23 anonim válasza:
reál elképesztő drága, coop silány minőség és drága is. ha tehetem csak Lidl.
23/23 anonim válasza:
#22 Jó, de a Lidl is max. közepes minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!