Szerintetek melyik a legjobb bevásárlóközpont, szupermarket...?
Van sok olyan üzletláncolat, amelyik vegyesen foglalkozik élelmiszerrel, vegyi árukkal, ruházattal és egyebekkel. Mit gondoltok, melyik a legjjobb közülük?
Tudom, ez elég szubjektív dolog, hogy mit nevezünk jónak, ezért kérlek, hogy eképpen gondolkodjatok:
tegyük fel, hogy valami miatt minden hálózatot megszüntetnek és így minden bolt egy láncolathoz tartozhat csak. A kérdés az: ha csak egyféle üzletek létezhetnek, akkor melyik legyen az a láncolat, amelyik működjön?
Gondoljátok át, hol a legjobban a termékek, hol megfelelő a választék, hol a legjobb az ár-érték arány! Azt is vegyétek bele, melyik láncolatot a legkönnyebb elérni, hol a legszakképzettebbek az eladók (pénztárosok), vagy hol a leghumánusabbak, esetleg melyik üzletben kielégítő a higiénia.
Tehát próbáljatok meg teljeskörűen gondolkodni és annak alapján dönteni. Ha esetleg van rá kapacitásotok, akkor írjátok meg, miért az adott láncolatot választottátok!
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszod. Összehasonlítható abban a dimenzióban, hogy mit tartasz fontosnak. Inkább legyen a közelben mégha nem is olyan giga nagy, vagy legyen messzebb, de legyen 6x akkora a választék.
Nekem megvan a tippem a magam részéről, melyiket tartom a legjobbnak, de kíváncsi vagyok mások véleményére.
Nekem inkább legyen messzebb, de nagyobb választékkal, jobb termékekkel és árakkal.
Nem naponta ugrok le vásárolni, hanem hetekre vásárolok, ha valami mégis kimarad, azt hirtelen bárhol meg tudom venni.
Igazából én a METRO-ba járok legsűrűbben, ami nincs is a választhatók között. Pedig kb, 10 Km-re van tőlünk, Lidl 4, Auchan 6 Km-re.
Szavaztam feljebb.
De a felsoroltak közül egyik sem bevásárlóközpont. Bevásárlóközpont az Árkád, a Mammut, a Corvin Pláza. Egy nagy épület, ahol sok üzlet van. Ezek hiper/szupermarketek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!