Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Árulnak még valahol lekváros...

Árulnak még valahol lekváros lángost?

Figyelt kérdés

Ez a gyermekkorom nagy kedvence, és úgy emlékszem mindenki szerette :D

Nem értem miért nem árulnak.

Már 5-10 éve seholsem látok :(

2020. jún. 2. 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Fánk még mindig van!!

Szerintem a lekváros lángost az NDK-sturisták kedvéért árulták a Balcsin, normális magyar ember fánkot eszik lekvárral. :-DD

2020. jún. 2. 15:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok "normális magyar", mer édesapám amerikai.
2020. jún. 2. 15:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Bolt helyett strandbüfékben érdemes próbálkozni, ha nem is mindenhol, de szokott lenni édes lángos is. Plusz ha megkéred, tuti megcsinálják neked (ahol lángos van, ott palacsinta is, palacsintára mindig van lekvár...)

De tavaly balcsin láttam olyan kajáldát, ahol voltak édes lángosok is, Siófok-Szabadifürdőn.

2020. jún. 2. 16:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak vigyázz, nehogy előre fokhagymával bekent lángosra tegyenek lekvárt! :-DD
2020. jún. 2. 16:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a figyelmeztetést 4.!
2020. jún. 2. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
13%
Lehet, hogy a tejfolre azt hitted lekvar? :)
2020. jún. 2. 16:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Végülis a tejföl pont olyan, mint a lekvár.
2020. jún. 2. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Balcsin én is ettem lekváros lángost.

Semmi abnormális nincs ebben. Vannak nyitott emberek és vannak újdonsága nem nyitott emberek.

Mindkét ember normális. Nem attól leszel normális, hogy nem eszed meg lekvárral a lángost.

Ps ha kell, déd anyám langos receptjét átküldöm.

2020. jún. 2. 16:50
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves 8.!

Egy jó lángos recept az jól jönn :)

Annyira nem bízom ezekben a mindmegette vagy nosalty receptekpen.

2020. jún. 2. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktak még árulni. Általában ahol van lángos ott van palacsinta is, ott meg van sárgabarack lekvár. Megkenik neked ha kéred, ha külön nincs kiírva, hogy lekváros lángos. Szokott lenni nutellás lángos is, sőt van ahol még gyümölcsöket (pl. eper, banán, alma, ananász, meggy) is tesznek rá és fújnak rá tejszínhabot. A lángos tésztája különben fánk tészta, olyan mint a szalagos fánk tésztája, szóval simán lehet édesen is enni. :)
2020. jún. 2. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!