Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tényleg megéri a nagybani...

Tényleg megéri a nagybani piacon vásárolni?

Figyelt kérdés

A sógornőm szokott azzal jönni nekem,hogy ő mindig oda jár ki bevásárolni zöldségből,gyümölcsből és így mennyit spórol vele.Nekem is van több gyerekem akik miatt főzni szoktam és egészséges ételeket szeretnék nekik adni de nem horror áron.

Viszont nekem nem tűnik reálisnak az,hogy ennyire olcsó ott a vásárlás egyáltalán azt sem értem,hogy egyszerű vásárlókat hogyan engednek be oda,hiszen a nevében is benne van,hogy kereskedőknek akar eladni nagy tételben.Valaki szokott ott vásárolni közületek?

2020. máj. 28. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mehetsz vásárolni. Csak nem 2 kiló krumplit, hanem egy zsákkal. Gyümölcs általában rekeszenként, ahol vagy viszel rekeszt, vagy átöntöd.

Azt nem mondta el a sógórnőd, hogyan tud vásárolni?

Talán még segíthetne is előszörre elmenni, körbenézni.

2020. máj. 28. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom melyik városról beszélünk nálunk adnak el kisebb mennyiséget is szatyorba de nem olcsóbb mintha máshol vennéd. Ha veszel többet akkor tudsz alkudni.
2020. máj. 29. 01:03
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Hogyne érné meg, biztosan olcsóbb, hiszen a viszonteladó biztosan tesz rá az árra amikor árulja, máskülönben nem érné meg neki, ráadásul frissebb is, mint ami ott áll a boltban kipakolásig.
2020. máj. 29. 07:39
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Hát nem tudom hogy csinálja de egyszer én is néztem, és én is oda lyukadtam ki, hogy csak kereskedők léphetnek be...
2020. máj. 29. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak kereskedők, ez van a honlapon: "A piac a fogyasztók számára is nyitott, de értékesítés csak kereskedelmi mennyiségi egységekben történik."
2020. máj. 29. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!