Hogy árulhatnak ilyen szalonnát a boltban?
Figyelt kérdés
Megettem és másnap olyan rosszul lettem hogy mindent kihànytam szédültem. Több mint 24 óráig enni se bírtam. Ez tuti attól volt. Ilyet hogy lehet megengedni? Fel lehet jelenteni ezeket? Azt hittem meghalok. Ilyen a magyar bolt. Megmérgeznek.2020. máj. 11. 18:21
1/6 anonim válasza:
Biztos a szalonna volt a rossz?
Azert egy fustolt/sozott szalonna nehezen megy tonkre, vagy erezned a szagan stb.
2/6 anonim válasza:
Szalonnával vigyázni kell, mert lehet a gyomrod nem bírja mivel zsíros. Lehet az a bajod
3/6 anonim válasza:
A szalonna elég nehezen romlik meg, inkább megavasodik, de azt megenni nem bírtad volna..Talán a te konyhádba fertőzted be, pl..olyan kessel vágtad, amivel előtte a zöldséget és máris ott a listeria
4/6 anonim válasza:
EGyetértek az előttem szólókkal!
Szinte kizárt, hogy romlott lett volna!
Milyen szalonna volt egyébként? Egy normál füstölt szalonna legfeljebb megavasodik. de ezt is írták már....
5/6 anonim válasza:
Lehet egy tavasszal szokásos calici fertőzésed is, teljesen függetlenül a szalonnától.
6/6 A kérdező kommentje:
Végülis igaz, nem lehetett romlott mert finom volt. Na mindegy azt hittem végem. Imádkoztam ne haljak meg.
2020. máj. 11. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!