Túrós+szalonnás tésztához milyen szalonnát?
Figyelt kérdés
Boltban vásárolnék tesco vagy spar. Húspultot inkább kerülném most mert rengetegen állnak ott mindig. Szerintetek ilyen előre csomagolt kockázott bacon is jó lehet bele ?2020. ápr. 23. 14:32
1/4 anonim válasza:
Ha multinál veszel előrecsomagoltat, ott erre nincs más opció, mint a bacon.
Én:
Nyers, húsos, füstöltet, pl. kolozsvárit.
De mindenképpen valami házi füstölésűt.
2/4 anonim válasza:
Tescoban és Sparban is van kenyérszalonna, vagy csemegeszalonna, ami előre van csomagolva. Legalábbis én azt jobban szeretem, mint a bacont.
3/4 anonim válasza:
Én is a normál (házi) füstölésű kolozsvárit ajánlanám!
Nem rossz a kockázott sem, de arról tudni kell, hogy gyorspácolt, és füstaromával készül.
A felkockázottak közül a Lidl-ben kapható 2x125 g-os viszonylag jó minőségű.
4/4 anonim válasza:
Turoscsusza, csak is normal fustolt szalonnaval es a tesztat is annak a zsirjaban kell atforgatni, akkor lesz autentikus az ize.
Persze jo a husos szalonna is, csak nem a turoscsuszan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!