Hol vásároltátok az élelmiszereket és háztartási cikkeket a járvány elött? Miben változott meg ez a kijárási korlátozás óta?
Én elötte is már évek óta heti egy bevásárlást tartottam, meg most is, ugyanazokban az üzletekben. semmi nem változott.
Másrészt a munkahelynek, munkába járásnak semmi köze a bevásárláshoz.
Nem változott semmi ilyen téren.
Hetente, másfél hetente intéztük a bevásárlást az Aldiban a járvány előtt is és most is.
ma. 08:00
"Másrészt a munkahelynek, munkába járásnak semmi köze a bevásárláshoz." - Szerintem sokan munkából hazafelé vásáronak be. Nem azt mondom, hogy csak akkor. De ilyen is lehet. De javíts ki ha tévednék!
Köszönöm a válaszokat!
"Szerintem sokan munkából hazafelé vásáronak be. Nem azt mondom, hogy csak akkor. De ilyen is lehet. De javíts ki ha tévednék!"
Ahogy írtam, eddig is hetente egyszer mentem bevásárolni és nem munkából jövet-menet, hanem amikor tényleg van rá idöm.
A munka utáni bevásárlással az a baj, hogy sokkal többet költ az ember és még rengeteg ideje is elmegy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!