Bamboochatheone kérdése:
Az ALDI-ban becserélik a SodaStream palackot a boltlánc saját márkás termékére?
Figyelt kérdés
A palackok kialakítása ugyanaz, csak a címke más.2020. ápr. 4. 20:40
2/10 anonim válasza:
A helyes válasz nem. Csak a sajátjukat cserélik, hiába készül ugyanazon a gépsoron, ugyanolyan módon.
Ennek ellenkezője is igaz. Ahol cserélik a SodaStream, SodaCo patronokat, ott nem cserélik az aldisat.
3/10 anonim válasza:
Ez még a mai napig is így van? :)
6/10 joshy8084 válasza:
Az Aspico webshop bevesz mindent, s helyette SodaCo-t ad töltve. Én így szabadultam meg az aldistól.
7/10 joshy8084 válasza:
A SodaStream-et meg a Tescóban jó magyar forintra váltják. Az Aldi elhajtott annak idején, hogy ők pénzt nem adnak.
10/10 fuloppal válasza:
Becserélik, bárhol bérmelyiket bármire. Cseréltem már Aldiban SodaStreamet, SodaStream csereponton Aldisat és SodaCo-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!