Mi a helyzet most a boltokban? Ki miket tapasztal? Még mindig üresen állnak a polcok?
Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 09:20
21/24 anonim válasza:
A Pennyben 5 kg-ban maximalizálták a megvásárolható liszt mennyiségét, így nem üresek a polcok.
22/24 JennyR válasza:
Egy hete voltam utoljára boltban. (Nagymaros CBA) Volt minden, több féle liszt, tészta, rizs. Élesztő nem volt. Ja.... Hüvelyesek voltak kifosztva! Sárgaborsó egyáltalán nem volt, bab, lencse csak a drágábbak. Úgy látom még egy hétre való tartalékom van, pedig már kezd hiányozni a mászkálás, de maradok a s**gemen! :D
23/24 anonim válasza:
Ma voltam ismét (hetente egyszer megyek). Élesztő min. 3 hete nincs, rizs csak a drágából. Van még 2-3 hosszabb ideje hiányzó cikk. Összességében elfogadható az ellátás.
24/24 anonim válasza:
Debrecenben a Faraktár utcai Lidl-ben volt
tegnap 03. 27-én este élesztő!
Nem a magyar 50 grammos Buszeszes, hanem 40 grammos cseh, de ez legyen vele a legkisebb gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!