Mi a helyzet most a boltokban? Ki miket tapasztal? Még mindig üresen állnak a polcok?
Dehogyis
Mom Park Sparban minden van, Müllerben szintén minden, Dm is töltik.
Lidl is teljesen fel volt töltve.
Nálunk minden van (Pest megye) egyedül a gríz fogyott el, de délután 3-kor mentem a boltba. Ma reggelre már biztos az is volt.
Nagyobb gondom, hogy fodrászhoz kell mennem, mert dolgozni járok és elvárás a kulturált megjelenés, én meg úgy nézek már ki mint egy ősember.
Szolnok.
Napok óta csak a nagyobb áruházban van készlet(ez is kevesebb mint eddig,nyilván a külföldi termékek elmaradása miatt).
Húsárú szegényes és drága,zöldséggel gyümölccsel ugyanez.
Debrecenben az egyik sparban, több mint 1 hete nincs olaj, liszt, cukor, búzadara, őrölt bors. A húspult mikor én mentem mindig ki volt fosztva. Nem tudom ma töltötték-e?
De az a bolt, amúgy is egy nyomorék, hol ez, hol az nincs.
Hetek óta lehetetlen hozzájutni liszthez, tésztához, rizshez, hüvelyesekhez, ecethez, olajhoz és wc papírhoz. Szappan fogyóban, de azért van. Konzervek tök jól feltöltve.
(Pest megye)
XXII. kerület: reggel a Lidl-ben minden volt, tudtam venni többféle húst hétvégére, és szinte minden mást is. Még fagyasztott zöldborsót is, amit kb. egy hete keresek...
Spar: szintén, még lisztet is kaptam, ami napok óta hiánycik volt.
Aldi: konzervek ritkásabban, napraforgóolaj nem volt (de délutánra ígértek), de pl. vörösbabkonzerv hegyekben állt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!