Mina velemenyetek az online elelmiszer bevasarlasrol?
Nem Magyarorszagon élek.
Kb 5 éve hetente rendelek a helyi legnagyobb elelmiszerlanctol. Tökéletes. Egy ideje lefoglaljak automatikusan nekem azt az időpontot, amit mindig használni szoktam. Egy órás jntervallumban érkezik a szállító, szépen összepakolva hozza a cuccot, egészen a konyháig. (Most ebben a járvány időszakban csak a bejárati ajtóig, de engem ez nem zavar.) Visszaviszi a göngyöleget, amit levon a számla végösszegéből. Csak bankkártyával vagy átutalással lehet fizetni, én az utóbbit használom, így csak aláírni kell a szállítónal. Az áru minősége tökéletes, az ügyfélszolgálat gyors és segítőkész, a vásárlónak mindig igaza van elvet követik. Anyagilag is jobban megéri. Jelenleg 3 havonta fizetek 30 eurót magáért a házhozszállítást, ezért korlátlan mennyiségben rendelhetek. Maga a bevásárlás költsége sokat csökkent, mert listáról rendelek, nincs impulzív vásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!