Most a nagy áruházakba be lehet menni csak úgy vagy csak korlátozott számban lehetnek bent emberek?
Elrendelt korlátozás a vásárlók számát illetően nincs. Minden boltnak délután 3-kor be kell zárnia, kivétel az élelmiszerbolt, patika.
Egyes üzletek saját döntésük alapján korlátozhatnak, és több ismerősöm találkozott is ilyennel.
Ma a Pennybe szakaszosan engedték be az embereket. Talán nem is baj egy kicsit ritkábbra venni az ember tömeget.
Liszt, hús , élesztő egy deka sem volt.
Beszéltem pár szót a pénztárossal, hogy mikor lesz kötelező nekik a maszk?
De csak nevetett.
A maszkkal csak akkor menne valamire, ha gumikesztyűt is viselniük kellene, de azzal meg nem érzékeli a pénztárgép a pötyögést.
Ma voltam egy Auchanban, de csak a kinti üzletsoron vettem pár apróságot.
Járni alig tudó idős emberek is voltak. Sokan voltak most is. Az újságosnál vettem valamit, gumikesztyű volt rajta. Többször megdörzsölte az orrát, szeméhez nyúlt. Az a baj, hogy ezek öntudatlan mozdulatok.
Menni lehet, de minek. A közeli sparban 2 hete nincs rizs, liszt, cukor, olaj a húspult folyamatosan kifosztva, nem tudom mikor kellene odaérni...
A myuggerek a banyatankkal mint az állatok...
A város is tele nyuggerekkel, a piac, a gyógyszertárak környékén, mint a sáskák.
Debrecenben ez a nagy helyzet.
"maszkkal csak akkor menne valamire, ha gumikesztyűt is viselniük kellene, de azzal meg nem érzékeli a pénztárgép a pötyögést."
A szomszéd boltban gumikesztyuben vannak a penztarosok.
Valószínűleg boltvezetői döntés függvénye, hogy vezetnek-e be ilyen korlátozásokat.
A Lidl/Aldi-ban nem tapasztaltam ilyesmit, reggel egy Spar-ba ugrottam be zsömléért - ott sem volt korlátozás. Igaz, tömeg sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!