Ti rászóltok a pékárufogdosósokra a boltban?
Ha valaki tapogat, meg fogdos, arra szemrebbenés nélkül rászólok, hogy ha nem tudja melyiket akarja megvenni, húzzon zacskót a kezére.
Én se használok csipeszt, lassú, kényelmetlen, nem praktikus... meg mondjuk a melóm miatt naponta 100-szor mosok kezet fertőtlenítővel, szóval alapból nem úgy megyek oda, hogy épp a tömegközlekedésen fogdostam össze a szaros fogantyúkat.
De ha én képes vagyok kizárólag ahhoz hozzáéri, amit meg is veszek, illetve amihez hozzáérek, azt meg is veszem, akkor más is képes erre.
Ha valaki szemre nem tudja eldönteni, hogy melyik kell neki, azt simán leugatom, mert nem akarom a retket megenni a kezéről.
És nem a korona pánik miatt, hanem azért mert utálom a retardált gyökereket.
#6-os vagyok, tulajdonképpen ha jobban belegondolok, nem is azért szoktam belekötni az ilyen véglényekbe, mert félnék bármilyen kórokozótól (inkább undor van bennem miattuk)
szimplán csak hasznos időtöltésnek találom megfenyíteni a primitív agyú söpredéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!