Voltatok a napokban vásárolni? Hogy áll az árukészlet?
Készitsünk közösen egy körképet
Pest megye - Göd Spar tegnap reggel még nem volt lerabolva, minden volt. Váci Lidl állitólag már este szegényes volt.
Budapest? Mi a helyzet?
Engem inkább az érdekelne, hogy kiknek, milyen csoportoknak és milyen célból érdekük ez a pánikkeltés?
A testvérem Észak-Olaszországban él és csak pislogott, amikor meséltem neki egy két linkkel megtámogatva az itteni őrületről.
Többek között küldtem neki linket arról, hogy szerintünk "Olaszországban üresek az üzletek".
Semmilyen pánik és felvásárlási láz ott nincs, mindenki teszi a dolgát, éli a hétköznapi életét.
Én nagyon szeretem a hazámat, az emberekkel is elvagyok, de most ennek az ügynek a kapcsán szembesültem vele, hogy tényleg nincs még egy ország, ahol ennyi hülye lenne egyrakáson!
A testvéred ismer "mindenkit" Olaszországban?
Abban tökéletesen egyetértek, hogy a pánikkeltő rémhíreket nem kellene terjeszteni, de most érted, attól hogy a tesód közelében tele az abc, a szomszéd városban simán lehet, hogy ki van fogyva.
Mikor volt pár éve az a március 15-i havazás, mikor sokan ragadtak be a kocsiba a hóban, akkor is egy ismerősöm a történtektől párszáz km-re fotózgatta a tiszta autópályát, hogy kamu az egész, hát ő látja, hogy nincs hóakadály, nincs elakadva senki.... ja, az ő közelében. Mi meg vittük a forró teát és ástuk ki az autókat. :)))
Én nem hiszem el, hogy ennyire buta lennél, fogadjunk, hogy csak megjátszod!
Természetesen a testvérem nem ismer mindenkit Olaszországban, de heti 2 nap Milánóban dolgozik és Bologna mellett lakik. A sógora a fertőző betegeket kezelő Spallanzani kórházban orvos Rómában.
Nos, mivel az egész szerteágazó családjuk Lombardia és Emilia-Romagna tartománybeli, ezenkívül széles látókörű, nagy ismeretségi körrel rendelkező emberek, úgy gondolom, kompetensebb a véleménye észak-olaszországi lakosként, az észak-olaszországi helyzetről, mint egy itteni lapcsánkabürgüzdi gyakorizónak.
Hát nagyjából így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!