Voltatok a napokban vásárolni? Hogy áll az árukészlet?
Figyelt kérdés
Készitsünk közösen egy körképet
Pest megye - Göd Spar tegnap reggel még nem volt lerabolva, minden volt. Váci Lidl állitólag már este szegényes volt.
Budapest? Mi a helyzet?
2020. febr. 27. 14:41
11/29 anonim válasza:
Tegnap nyócker, Lidl, Spar: MINDEN VOLT,!legalábbis egy üres polcot se láttam. Azelőtt én is Corvin Lidl, szintén minden volt. És a híresztelésekkel ellentétben mindenhol láttam kézfertőtlenítőt is.
12/29 anonim válasza:
Nagytétényi Aldi - lerabolva.
13/29 anonim válasza:
Tegnap a Két korsó sörözőben elfogyott az unicum. Ma már szerencsére ismét volt. :)
14/29 anonim válasza:
Ma két spárban is voltam, minden van, mindent lehet kapni. Újpest, belváros, Újbuda, ezeken a környékeken jártam ma, mindenhol mindent lehet kapni. Ne pánikoljatok, nem haltok éhen.
15/29 anonim válasza:
Őrs vezér tér, Árkád, Spár, mindenféle áru bőven volt.
16/29 A kérdező kommentje:
Dunakeszi Auchan ma este le volt rabolva. Lehet hogy jobb akkor a kisebb szupermarketekbe menni.
2020. febr. 27. 20:02
17/29 anonim válasza:
:D :D :D Mi van már veletek?
Van egy rakás magyarországi gyár, meg étterem is, akkor azok is mind csődbemennek, mert majd nem lesz honnan árut venniük? Amiből terméket állítanak elő?
18/29 A kérdező kommentje:
Van egy rakás gyár igen. A tesóm egy 200 fős multi cégnél dolgozik. 21 embernek kell.otthonról dogloznia már mert jartak kulfoldon 3 hete. A párom szintén multi ő 3 hétig lesz otthoni munkara fogva. A gyáraknál hogy fognak otthonról dolgozni? Sehogy. Elképzelhező h leáll itt ott a termelés.
2020. febr. 27. 20:33
19/29 anonim válasza:
Az olaszrizling nem fogy a polcokról.
20/29 anonim válasza:
Semmi extra hiányt nem érzékeltem. Voltam több budapesti és pest megyei boltban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!