Németországban élek és nagyon sok élelmiszerboltban jártam de sehol nem találtam pulyka aranytallért Valaki esetleg tudja hogy lehet e kapni kapniNémetországban? ☺️
Tipikus magyarok
Tisztelet a kivételnek
Aki nem tud normális válaszokat adni akkor de is írjon!!!
1.Nem eszek semmi felé húst kivéve a házi kolbászt meg az aranytallért!! Valahogy nekem is élnem kell ha nem eszek húst akkor legalább ez is valami! Nem igaz????
2. Műszempillám van igen de csináltatom szempillásnál! De ha kérsz veszek neked! 😘
3. Nem ismeritek az embert de már pocskondiáztok
Nem valami szép
További szép napot mindenkinek
Aki nem tud normális kérdést írni, az ne is írjon!!!
:-D
Ja igazad van
Egyetértek
Utolsó, és te hol látsz pocskondiázást, ha már a kérdező nem válaszol? Egyedül a műszempillás nem volt épp jóindulatú, de nem is a tipikus magyaros fanyalgás. Biztos meg volt az előzménye, én nem értettem. Én csak jót nevettem egy félreolvasásomon, a többinek meg igaza volt, hogy németország nem egy fejér megye méret.
Üdv. Egy 10 éve kint élő
A “keress a neten”-re már immunis vagyok. Mindenhol ez megy. Google a barátod. De ha guglizol, mit találsz? Fórumot, ahol a majmok megmondják a témában hogy google a barátod. Egyébként itt ezt szerintem pont nem rossz szándékkal mondták. Magyarország sem kicsi. Németországba meg jópárszor belefér és nagyon nem mindegy hogy Nordfrieseknél vagy Baden-Württembergben. Még az aldi is más. Pl. Bremer knippet(olyan mint a májashurka) csak bréma környékén kani, 150 kilométerre vagyunk, itt már nem.
Szóval hely pontos megjelölése nélkül, jobb ha az ember maga keresi.
A műszempillásnak meg biztos volt előzménye, én nem értettem. Nekem csak valami izzadtságszagú poénnak tűnt.
16' Válaszoló
Köszönöm szépen
Végre valaki normálisan tud kommunikálni....... !!!!!!!!
Nem fogok már több kérdést itt fel tenni ez volt az első és az utolsó is
Nincs értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!