Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Németországban élek és nagyon...

Németországban élek és nagyon sok élelmiszerboltban jártam de sehol nem találtam pulyka aranytallért Valaki esetleg tudja hogy lehet e kapni kapniNémetországban? ☺️

Figyelt kérdés
Aranytallér
2020. jan. 30. 18:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tipikus magyarok

Tisztelet a kivételnek

Aki nem tud normális válaszokat adni akkor de is írjon!!!

2020. jan. 31. 14:41
 12/21 A kérdező kommentje:

1.Nem eszek semmi felé húst kivéve a házi kolbászt meg az aranytallért!! Valahogy nekem is élnem kell ha nem eszek húst akkor legalább ez is valami! Nem igaz????

2. Műszempillám van igen de csináltatom szempillásnál! De ha kérsz veszek neked! 😘

3. Nem ismeritek az embert de már pocskondiáztok

Nem valami szép

További szép napot mindenkinek

2020. jan. 31. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

Aki nem tud normális kérdést írni, az ne is írjon!!!

:-D

2020. jan. 31. 15:13
 14/21 A kérdező kommentje:

Ja igazad van

Egyetértek

2020. jan. 31. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:
42%
Már bocs de ki pocskondiázott? Én nem vettem észre.
2020. jan. 31. 16:47
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, hagyd a fenébe. Magyarok... én is feltettem egy kérdést és ugyanez a reakció. Minden ilyen csak megerősít, hogy ideje volt elhagyni azt az országot. :D
2020. febr. 14. 12:40
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, és te hol látsz pocskondiázást, ha már a kérdező nem válaszol? Egyedül a műszempillás nem volt épp jóindulatú, de nem is a tipikus magyaros fanyalgás. Biztos meg volt az előzménye, én nem értettem. Én csak jót nevettem egy félreolvasásomon, a többinek meg igaza volt, hogy németország nem egy fejér megye méret.

Üdv. Egy 10 éve kint élő

2020. febr. 14. 19:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A "keress neten" vagy a "műszempillát találtál már?" hozzászólások neked mik, ha nem felesleges szítása a veszekedésnek? Nem is értem, az ilyeneknek van fogalmuk arról, hogy mire való ez az oldal?
2020. febr. 17. 10:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

A “keress a neten”-re már immunis vagyok. Mindenhol ez megy. Google a barátod. De ha guglizol, mit találsz? Fórumot, ahol a majmok megmondják a témában hogy google a barátod. Egyébként itt ezt szerintem pont nem rossz szándékkal mondták. Magyarország sem kicsi. Németországba meg jópárszor belefér és nagyon nem mindegy hogy Nordfrieseknél vagy Baden-Württembergben. Még az aldi is más. Pl. Bremer knippet(olyan mint a májashurka) csak bréma környékén kani, 150 kilométerre vagyunk, itt már nem.

Szóval hely pontos megjelölése nélkül, jobb ha az ember maga keresi.

A műszempillásnak meg biztos volt előzménye, én nem értettem. Nekem csak valami izzadtságszagú poénnak tűnt.

2020. febr. 17. 12:11
 20/21 A kérdező kommentje:

16' Válaszoló

Köszönöm szépen

Végre valaki normálisan tud kommunikálni....... !!!!!!!!

Nem fogok már több kérdést itt fel tenni ez volt az első és az utolsó is

Nincs értelme

2020. febr. 20. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!