Németországban élek és nagyon sok élelmiszerboltban jártam de sehol nem találtam pulyka aranytallért Valaki esetleg tudja hogy lehet e kapni kapniNémetországban? ☺️
Figyelt kérdés
Aranytallér2020. jan. 30. 18:21
1/21 anonim válasza:
Németországban HOL?
Hiába ír neked valaki egy hamburgi boltot, ha te mondjuk Unterschleißheimben vagy Bajorországban...
2/21 anonim válasza:
Ez egy tipikus magyar gagyi termék (összedarált nyesedék), ha ugyanarra gondolunk...
3/21 anonim válasza:
4/21 anonim válasza:
Ennek a német megfelelőjére gondolsz?
Csatlakozva az előttem szólóhoz, ez nagyon ócska minőség... "Húsmassza {csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (21%)"
5/21 anonim válasza:
ezt inkabb a helyi gyakori kerdeseken tedd fel :D vagy keress neten, szinte minden boltnak elerheto online a kinalata
6/21 anonim válasza:
“ Unterschleißheimben”
Először azt hittem, ez is olyan mint az Arschberg meg Scheißburg. :D
7/21 anonim válasza:
:-DDDDDDDDDD
ott van egy kis L betű is! :D
8/21 anonim válasza:
Tudom, először azt hittem csak szépítés, de aztán megnéztem higy tényleg van münchen felett. Bajoroknál nem vagyok nagyon ismerős. :)
9/21 A kérdező kommentje:
Saarland'Saarbrücken környékén
2020. jan. 31. 14:35
10/21 anonim válasza:
műszempillát találtál már? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!