A metroban vásárolni mint kiskereskedő?
Figyelt kérdés
Megéri?Nem túl drága?Én régebb óta járok csak magamnak vásárolni,és nem arról híres hogy olcsó.2020. jan. 27. 19:14
11/25 dornstadter válasza:
Szerintem mar nem eri meg. Tul draga lett ahoz, hogy kiskereskedokent megerje ott megvenni, majd haszonnal tovabb adni.
Regen amig "exkluziv" volt a Metro es nem kaphatott mindenki kartyat (ha jol emlekszem vallakozoi engedely kellett a kartya kivaltashoz), akkor tenyleg olcso volt es megerte boltosoknak, etterem/cukraszda tulajdonosoknak stb ott vasarolni.
Miota jo par evvel ezelott megnyitott mindenki elott es egy lett a sima hypermarketek kozul, azota rendesen felmentek az arak. Meg aranykartyaskent sem igazan eri meg, nemhogy siman.
12/25 A kérdező kommentje:
Nem vásárolhat akárki ott!Csak a karácsony előtti 3vasárnapon van ilyen nyílt nap amikor kártya nélkül is vásárolhatnak,de egyébként a többi napon csak az mehet be akinek van kártyája és kártyát meg csak vállalkozóknak adnak még mindig.
2020. jan. 28. 14:35
13/25 anonim válasza:
Nekem van kártyám, pedig nem vagyok vállalkozó. Nem nagy kunszt szerezni.
14/25 A kérdező kommentje:
Nekem is van,de nem tudom hogy honnan lett.😂 Anyukám is most akart szerezni de nem sikerült neki.Hogy lehet szerezni?
2020. jan. 28. 18:26
15/25 anonim válasza:
Szinte minden hétvégén lehet napijeggyel vásárolni, nem kell kártya
16/25 A kérdező kommentje:
Nálunk (Miskolcon) azt mondták a vevőszolgálaton hogy a bronz,ezüst és arany vasárnap van lehetőség arra hogy magánszemélyek ott vásárolhassanak.Most voltam ott hétvégén mert anyukám is mondta hogy szerezzék neki kártyát,de nem tudtam.
2020. jan. 28. 19:26
17/25 dornstadter válasza:
Ez erdekes. Azt hittem egyseges, mert ahova mi jarunk (Budaors) ott mar evek ota barki vasarolhat. Termeszetesen kartya kell, de nyugodtan kivalthatja barki. Napijegyrol nem hallottam, de lehet, hogy az is van.
20/25 A kérdező kommentje:
Mikor a weboldalukon próbálok kártyát igényelni is elsőnek az adószámot kéri.
2020. jan. 29. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!