A metroban vásárolni mint kiskereskedő?
4, mosószer, papíráru egy része, tejtermékek egy része pl sokkal drágább, mint amennyiért én veszem a lidl-ben vagy az eurofamilyben, rossmannban vagy akár a teszkóban (máshová nem nagyon járok, meg sok dolgot nem veszek egyáltalán pl. liszt, cukor, kenyér, felvágott ilyesmik, úgyhogy ezeket megítélni sem tudom)
De az biztos, hogy a nagy kiszerelések sokszor lényegesen olcsóbbak a metroban, mint máshol, és sokkal nagyobb a választék mirelit áruból, halból, húsból, fűszerekből, magokból és aszalványokból.
Én saját magamnak vásárolok ott rendszeresen, de nem biztos, hogy ilyen sűrűn járnék oda, ha nem esne útba hazafelé.
Azt meg, hogy megéri-e mindenkinek magának kell eldönteni-e a számok alapján
6, márkatermékekről beszéltem
pl Zewa Wc papír, papírzsebkendő, actimel max akciósan olcsóbb, jar/finish mosogatógép tabletták, lenor, woolite és ariel mosószerek, coccolino öblítő schogetten csoki - ezek tuti drágábbak a metroban, mint az említett boltokban...
egész konkrétan pl a zewa wc papír 300 forinttal volt olcsóbb akciósan és mennyiségi kedvezménnyel tavaly év vége felé, mint amennyiért akció nélkül megveszem az eurofamilyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!