Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A metroban vásárolni mint...

A metroban vásárolni mint kiskereskedő?

Figyelt kérdés
Megéri?Nem túl drága?Én régebb óta járok csak magamnak vásárolni,és nem arról híres hogy olcsó.
2020. jan. 27. 19:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
ezt mindenki maga tudja hogy neki mi eri meg. en altalaban nem az arat nezem mert ami kell igy is igy is megveszem, es ezert nem fogok minden boltot bejarni. nameg a benzin is a vegen tobbet vinne el mint amit par ft-okon sporolnek
2020. jan. 27. 19:48
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát a metróban vannak olyan dolgok amiket máshol nem vagy csak nehezen tudok megvenni, így nekem megéri. A szimpla nagy bevásárlást nem ott szoktam elintézi.
2020. jan. 27. 19:49
 3/25 A kérdező kommentje:
Magamnak én is ott vásárolok,de az érdekelne hogy kiskereskedőként vásárolni megéri e.Tehát boltba,árunak.
2020. jan. 27. 19:52
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sokkal olcsóbb, mint a spar, coop, penny és társai. Mégis mi a drágább ott?
2020. jan. 27. 20:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

4, mosószer, papíráru egy része, tejtermékek egy része pl sokkal drágább, mint amennyiért én veszem a lidl-ben vagy az eurofamilyben, rossmannban vagy akár a teszkóban (máshová nem nagyon járok, meg sok dolgot nem veszek egyáltalán pl. liszt, cukor, kenyér, felvágott ilyesmik, úgyhogy ezeket megítélni sem tudom)

De az biztos, hogy a nagy kiszerelések sokszor lényegesen olcsóbbak a metroban, mint máshol, és sokkal nagyobb a választék mirelit áruból, halból, húsból, fűszerekből, magokból és aszalványokból.

Én saját magamnak vásárolok ott rendszeresen, de nem biztos, hogy ilyen sűrűn járnék oda, ha nem esne útba hazafelé.

Azt meg, hogy megéri-e mindenkinek magának kell eldönteni-e a számok alapján

2020. jan. 27. 21:10
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván olcsóbb, mivel más minőség, a Lidl főleg saját márkás dolgokat árul. Némely ezek közül ugyanolyan, vagy még jobb is, mint a nem saját márkás, de átlagban nem ez a jellemző (Kania majonéz, mustárt etc. speciel mi gyártjuk, azok jó minúségűek). De az alap termékek, amik más boltokban is megtalálható, azok általában a Metroba olcsóbbak
2020. jan. 27. 21:26
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

6, márkatermékekről beszéltem

pl Zewa Wc papír, papírzsebkendő, actimel max akciósan olcsóbb, jar/finish mosogatógép tabletták, lenor, woolite és ariel mosószerek, coccolino öblítő schogetten csoki - ezek tuti drágábbak a metroban, mint az említett boltokban...

egész konkrétan pl a zewa wc papír 300 forinttal volt olcsóbb akciósan és mennyiségi kedvezménnyel tavaly év vége felé, mint amennyiért akció nélkül megveszem az eurofamilyban

2020. jan. 27. 21:36
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
*300 forinttal volt drágább
2020. jan. 27. 21:37
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Az eurofamilyben minden olcsóbb, ez köztudott. De ettől nem a metro a drága, hanem az eurofamily az olcsó. De az nem átlag bolt, elég kevés helyen van, kevesen is intézik ott a nagybevásárlást a minimális választék miatt. Szerintem felesleges is ide sorolni
2020. jan. 27. 21:44
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
több van belőle, mint metroból ... de mint említettem más boltok esetében is van ami jóval olcsóbb...én nem mondanám azt, hogy a metro sokkal olcsóbb, mint minden más bolt
2020. jan. 27. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!